| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Arme si munitii ex-militareModerator: liviur
118 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Arme si munitii ex-militare"Situatii de conflict major?"
Cum vine asta??? Mai rezolva cineva astazi astfel de "situatii" cu ajutorul unor arme "foc cu foc" in 7,62X39? „Puşca-i fiară nesătulă, dar celui ce ştie a o struni i se deschid porţile raiului...”
Re: Arme si munitii ex-militareNu stii ca unde se termina logica incepe armata?Nu m-ar mira sa aflu ca in depozitele armatei se afla arme de 50-60 de ani;oricum,ai ramane impresionat de ce poti vedea intr-un depozit militar.
este in noi
Re: Arme si munitii ex-militarestie cineva de ce clonele de ak sunt denumite w.u.m.?
Re: Arme si munitii ex-militare
Grea intrebare http://www.novarata.net/Linx310/model.shtml The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Arme si munitii ex-militarem-ai lamurit bustean!....adik ce sa intzeleg...ca niste americani au decis sa boteze clonele astea wum...si nimeni nu stie ce inseamna.......chiar vreau sa stiu ca eu am o jucarie de asta dar nu-mi vine sa-i spun wum
Nu americanii le-au botezat ci cei de la Cugir. Diferitele denumiri, SAR, WASR 1- 2 - 3 sau 10 s.a.m.d. fac diferenta intre modelele produse la Cugir. In linkul postat de Cristi ai explicatia clara pentru fiecare model. Ca de ex pentru WUM si explicatia ca a fost produs pe timpul cand In SUA s-au aplicat cateva restrictii in ceea ce priveste importul de clone AK-47 ( P.D.B).
Re: Arme si munitii ex-militareThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Arme si munitii ex-militaream intzeles acum...thx
Re: Arme si munitii ex-militareDaca tribul ,,Pana sura'' din Africa a trecut de la ARC cu sageti la AK 47 este clar, o sa aiba loc o intoxicare grava a populatiei cu metale grele.
Masina din ultima fotografie pare ca atacata de termite. Se exerseaza cu AK-ul binisor in zona. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Se spune ca la ei nu au acces la poligon decat cei peste 18 ani si cu permis de arma! The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Arme si munitii ex-militare[quote="chriss_hunter29"]stie cineva de ce clonele de ak sunt denumite w.u.m.?[/quote]
Da stie cineva de ce alte clone AK se numesc CUR ?
Re: Arme si munitii ex-militareacelasi raspuns ca la wum...vezi linkul pus de cristi mai sus...
Re: Arme si munitii ex-militareThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Baioneta SKS
Mai aveti baioneta SKS. Este de vanzare? Ma intereseaza.
Re: Arme si munitii ex-militareBine ai venit printre noi!
@Orita locuieste peste ocean si este colectionar de baionete. Baionete de SKS gasesti pe site-urile specializate de peste ocean cu sutele...la preturi modice. Cred ca se si pot trimite la noi daca urmezi una din "caile batatorite" cunoscute pe forumuri.
Acum cred ca toata lumea este lamurita. Poate se va da liber si in Romania la AK-uri, normal ar fi sa avem fiecare cate unul prin dulap. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Arme si munitii ex-militareo parte din colectia mea
![]()
Felicitari! Asteptam sa postezi si celelalte parti! The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Arme si munitii ex-militarenu stiu daca partea asta este la fel de interesanta intrucat din ea fac parte arme neletale de tip airsoft...
![]() pentru mine insa sunt o parte din istorie...si pana cand voi avea poate ocazia sa detin originalele...sunt multumit si cu astea
Re: Arme si munitii ex-militareBune si astea airsoft, modelele sunt chiar reusite.
Sus vad un Thompson apoi un Luger P 08, MP 44 Sturmgewehr, un Colt 1911 iar in dreapta lui un Mauser model C96, apoi arhicunoscutul MP40 denumit impropriu si Schmeisser. In schimb habar nu am ce model este ultimul din imagine, pistolul de jos. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Arme si munitii ex-militarep.s.
jos palaria sly... te pricepi la fiare
Re: Arme si munitii ex-militareInteresant model. De pistolul japonez Nambu auzisem, insa de Ruger-ul ce copiaza silueta acestuia habar nu aveam.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Arme si munitii ex-militareAcum trebuie sa adaugi si ceva ,,marfa ruseasca '' la colectie. Ca si razboinicii Mamei Rusia au platit tribut in razboi.
Cred ca de inceput ar merge un PPSh 41 si un revolver Nagant M1895. Carabina Mosin Nagant vad ca o ai in carne si oase, pardon in lemn si otel. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Arme si munitii ex-militareFrumoasa colectie.Intreb ca nu stiu:MP44 nu seamana cumva cu Avtomat Kalasnikova 47?Doar pe alocuri?Sper sa nu fiu off.
este in noi
Re: Arme si munitii ex-militarePai la proiectarea AK 47 "s-a tinut cont" de acest StG 44 al nemtilor ..
Re: Arme si munitii ex-militareTot incerc sa gasesc o baioneta pur si simplu sau cu sistemul de prindere cu tot, dar n-am gasit in tara. am incercat la magazine de arme, la vinatori. Nimic. Parc-ar fi intrat in pamint toate baionetele de SKS. Poate ma ajutati cu un sfat, cu o informatie. Astept. Va multumesc. Cum se procedeaza sa aduc una de peste ... balta cea mare !!!
Re:Ma intereseaza o baioneta SKS cu sistemul de prindere. Ma puteti ajuta? Astept un raspuns la adresa de posta electronica, aceeasi cu ID-ul.
118 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 24 vizitatori |
Publicitate
|