Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Retete vanatoresti vechi !
20 mesaje • Pagina 1 din 1
Retete vanatoresti vechi !Va invit, dragi vanatori si pescari, sa incercati urmatoarele retete culinare, publicate pe site-ul http://www.chefbuzu.com :
- gasca sau rata salbateca, cu portocale. http://www.chefbuzu.com/2010/08/17/1105 ... portocale/ - escalop de caprioara cu smantana. http://www.chefbuzu.com/2010/08/17/1102 ... -smantana/ - cotlet de urs gatit romaneste. http://www.chefbuzu.com/2010/08/17/1099 ... romaneste/ - medalion de caprioara cu sos si ciuperci. http://www.chefbuzu.com/2010/08/17/1111 ... -ciuperci/ - piept de porc mistret cu varza. http://www.chefbuzu.com/2010/08/17/1120 ... -cu-varza/ Va invit, dragi vanatori sa incercati retetele din site si SA TRIMITETI POZELE CU PREPARATUL FINIT PE ADRESA adrian@chefbuzu.com, IAR ACESTE POZE VOR FI POSTATE PE SITE IMPREUNA CU NUMELE CELUI CARE L-A PREPARAT, IAR IN CAZUL IN CARE ESTE VORBA DE UN RESTAURANT, CANTINA, FIRMA DE CATERING, ACEASTA SE POATE CONSTITUI INTR-O RECLAMA ABSOLUT GRATUITA ! CU CAT MAI MULTE POZE, CU ATAT APARETI IN MAI MULTE PAGINI ! Succes !
Re: Retete vanatoresti vechi !Nu mai este materie prima ... s-a inchis sezonul ...
Re: Retete vanatoresti vechi !Felicitari pentru sait!
Re: Retete vanatoresti vechi !Mai se gasesc retete vanatoresti si aici
http://marcel-iorga.blogspot.com/ The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Retete vanatoresti vechi !Ma bucur ca retetele propuse v-au placut.
Din acest motiv va mai propun cateva : - rata sau gasca salbateca cu masline. http://www.chefbuzu.com/2010/07/29/153- ... u-masline/ - pulpa de porc mistret in aspic. http://www.chefbuzu.com/2010/07/29/152- ... -in-aspic/ - pulpa de caprioara in aspic. http://www.chefbuzu.com/2010/07/29/151- ... -in-aspic/ - pateu (terina ) de caprioara. http://www.chefbuzu.com/2010/07/29/146- ... ra-terina/ - fazan a la Neva. http://www.chefbuzu.com/2010/07/29/145-fazan-a-la-neva/ Si pentru ca toate preparatele bune marg alaturi de o licoare pe cinste va recomand ( produsele sunt testate de catre mine - personal si sunt de cea mai buna calitate ! ) : - tuica si palinca de pruna ( absolut naturala si curata : http://www.chefbuzu.com/2010/08/29/tuic ... eleneasca/ Vorbiti direct cu producatorul si va stabiliti cantitatea si pretul. Livrarea, nu vad de ce nu s-ar putea face si prin colet sau curier, cu plata ramburs. Sa auzim de bine ! Chef Buzu
Re: Retete vanatoresti vechi !Chef-u, pot sa te rog ceva?
Tre' sa dau o masa unor amici (ceva mai multi) si am la congelator niscai pork, fazan si prepe. Ah, si ceva capreolus. Poti sa ma ajuti cu o propunere de meniu? Retete am si eu cateva, gasesc si la Colea, am ceva si de la Pastorel mai ai si matale pe sait si, vorba aia, mai gasesc pe ici pe colo. Fa-mi si mie o propunere (la antreu, oricum, intra niste carnati de mistret, chiar si de caprior - imi ies bestial !!!), rogu-te. Multam, Stu
Re: Retete vanatoresti vechi !Te rog iarta-ma pentru intarzierea cu care iti raspund, dar am o perioada extrem de incarcata !
Sper ca nu este prea tarziu pentru raspuns. Gasesti cam tot ce vrei, pe site. Pentru antreu cauta la PREPARATE RECI -> DIN VANAT. Pentru alte tipuri de preparate gasesti la PREPARATE CALDE -> DIN CARNE -> DE VANAT. In ceea ce priveste meniul, te poti inspira din SECRETE CULINARE -> D'ALE BUCATARILOR -> MENIURI FESTIVE sau SECRETE CULINARE -> D'ALE BUCATARILOR -> PREPARATE DE SEZON si poti adapta. Te rog sa ma ti la curent cu treaba asta, chiar daca s-ar putea sa raspund cu intarziere. Bafta ! Chef Buzu
Re: Retete vanatoresti vechi !Multam!
Re: Retete vanatoresti vechi !
Sunt convins ca sunteti un bun bucatar si sunt si mai convins ca retetele sunt bune insa titlul topicului nu se prea potriveste. Cat pot fi de vechi retetele? Ca bunelul Piluca nu stia de portocale sau masline acum 50- 70 de ani Numai bine la toata lumea Felicitari si multumim de retete domnu Chef Buzu
Re: Retete vanatoresti vechi !Retete noi pentru dumneavoastra :
- vol au vent cu carne de vanat. http://www.chefbuzu.com/2010/08/17/1144 ... -de-vanat/ - vol au vent cu sos de smantana. http://www.chefbuzu.com/2010/08/17/1143 ... -smantana/ - tocana de porc mistret. http://www.chefbuzu.com/2010/08/17/1142 ... c-mistret/ - spinare de caprioara cu sos de smantana. http://www.chefbuzu.com/2010/08/17/1141 ... -smantana/ - snitel pane de caprioara. http://www.chefbuzu.com/2010/08/17/1140 ... caprioara/ Astept pozele cu preparatele gatite dupa retetele de pe site, la adresa : adrian@chefbuzu.com
Re: Retete vanatoresti vechi !@ zoly
Stii, apropo de masline si portocale: nu ne-am dat jos din copac acu' 70 de ani... Cand Romania facea negot de coloniale... Mai studiaza.
Re: Retete vanatoresti vechi !Eu am vrut sa spun ca acum 50 sau mai ales 70 de ani la tara era foamete frate si eu stiu ce manca lumea atunci.
Retetele postate aici cred ca sunt unele la care nu toata lumea avea acces in acea perioada stiu asta am "STUDIAT". Am facut si ceva istorie orala de cand imi place vanatoarea.
Re: Retete vanatoresti vechi !Ai neaparat dreptate - retetele astea erau exact pentru cei de la tara...
Re: Retete vanatoresti vechi !ok vad ca nu ajungem nicaieri cu mesajele contradictorii
doamne ajuta si pofta buna tuturor
Re: Retete vanatoresti vechi !
si totusi nu pot sa ma abtin, vol-au-vent este un produs mai degraba de patiserie si este relativ nou, oare se importa si asta odata cu acele coloniale? pe vremea aceea se numea tot asa?
Re: Retete vanatoresti vechi !Vezi, onorabile, cum te lasi luat de val?
Pai, daca-i produs nou, nu-l aveau nici bogatii, neh? Iar eu vorbeam, daca ai bunatatea sa observi, de portocale, coloniale si altele, nu despre UN preparat pe care te chinui sa-l cauti doar - ca exceptie - ca sa confirmi regula... Si Caragiale si Pastorel, si, si, si, fac referiri pe care doar daca nu vrei nu le vezi. Nu s-a inventat bucatareala dupa rEzmerita, asa cum nu totul incepe (respectiv, termina) cu noi... Fara sa vreau sa jignesc pe cineva, dar daca nu auzise este una iar daca nu-si permitea este alta, ce vorbim noi acilea? Stu PS istorie orala recenta: cand eram pusti, se gaseau de vanzare landeșa și șoalacrem la greu! Or fi avut și volovan și Gordonbleo ce naiba, chiar daca eu nu mergeam prin carciumi si nu am auzit
Re: Retete vanatoresti vechi !Cred ca le cam incurcam fiecare de ne auzim in urechi si le intelegem in gura. Ideea era ca sunt astea retete vechi cand oi fi eu presedinte de stat. Sau ma rog, or fi ele vechi dar cu unele incrediente noi.
Re: Retete vanatoresti vechi !O reteta de pate de ficat de rata, se poate? Se pot adauga la pate toata maruntaiele (inima, pipota si ficat) ? Daca nu merg combinate, ce reteta recomandati pentru maruntaie de rata?
Multumesc Membru ANDA
Re: Retete vanatoresti vechi !pentru retete preparate de vanat am gasit site-ul Culinare.ro , contine retete vanatoresti cu fazan, mistret caprioara etc.
Re: Retete vanatoresti vechi !
Ca sa nu fiu chiar in afara topicului, mentionez ca nu pot sa ''inghit'' carnea de vanat, si nu numai de vanat ci nici pe cea de pasare , indiferent daca este de cotcodac, ga ga sau mac mac. Bun si acum sa trec la ce vroiam sa intreb. In primul rand bine ai venit in comunitatea celor mai sinceri oameni de pe pamant, vanatorii de pe vanatorul.ro @sselena esti baiat sau fata? Nick name-ul vine de la s selena sau de SS Elena? Ca daca vine de la SS, trebuie sa te salutam cu Sieg Heil. Daca esti fata, spune-ne si noua cum ai devenit interesata de vanatoare? Vanezi? Daca da pe unde? Daca esti baiat, las-o balta, nu ne mai intereseaza. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
20 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Retete culinare vanatoresti Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 14 vizitatori |
Publicitate
|