Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 20 Apr 2024, 01:49

ATENTIE MARE LA ARICI !!!

Puteti cere sfatului medicului veterinar in ceea ce priveste cresterea , hrana si afectiunile cainilor Dvs. Secţiune sponsorizată de clinica veterinară Trivetorex.

Moderator: mialxx

ATENTIE MARE LA ARICI !!!

Mesajde Barzaune pe 05 Oct 2011, 11:21

Salutare. Am un brac cu par scurt in varsta de 5 luni si mai acum o saptamana am gasit in fata casei 3 pui de arici bineinteles morti iar el se juca cu ei de mama focului, cum ia omarat nu ma intrebati.Dupa cateva zile de la incident a inceput sa se simta cam rau din ce in ce mai rau.Am fost cu el la veterinar am povestit ce sa intmplat ii sau recoltat probe de sange si ii sa gasit o mare infenctie in corp. veterinarul a spus ca mai mult ca sigur este de la arici.La aproape o saptamana de tratament cu antibiotice a inceput sa se ridice si sa fie din nou cum a fost. Asadar aveti mare grija, ieri am vazut alte doua cazuri similare. Sanatat si mult respect.
Barzaune
Nou membru
 
Mesaje: 29
Membru din: 08 Ian 2009, 21:19

Re: ATENTIE MARE LA ARICI !!!

Mesajde Jicol Dilo pe 05 Oct 2011, 19:31

Eu am auzit mai de mult de la un medic ca pe tepii ariciului ar fi niste microbi care pot provoaca la om nu stiu ce boala de piele... Asa ca, mare atentie cum manevrati aceste animalute simpatice sa nu va intepati si e bine sa avertizati si copiii sa nu se joace cu aricii gasiti...
"Ca ale Mele sint toate fiarele pamintului,..." Psalmul 49:11
http://www.punte-spate.ro
Avatar utilizator
Jicol Dilo
Veteran
 
Mesaje: 436
Membru din: 03 Apr 2010, 19:32
Locaţie: Bucovina


Înapoi la Sfatul medicului veterinar

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori

Publicitate