| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Thompson Center/Venture 30-06Moderator: liviur
4 mesaje • Pagina 1 din 1
Thompson Center/Venture 30-06Am gasit aceasta arma la pretul de 1400 CHF. Arma este noua, ba chiar are montata pe ea un Bushnell Elite 4200 iluminta 2,5-10X50. Rog pe cei ce cunosc aceasta arma sa ma lamureasca daca merita sa o cumpar sau nu. Multumesc anticipat.
Re: Thompson Center/Venture 30-06Cred ca merita...mai ales daca o poti incerca inainte.
Au intrat pe piata acum vreo 3 ani cu Icon apoi a urmat varianta un picut mai ieftinioara - Venture. Ofera "ultimul racnet" in materie de tevi - 5 r = 5 russian, adica 5 ghinturi cu profil particular, care strezeaza mai putin proiectilul si ofera, zice-se, precizie superioara tevilor cu 4-6 ghinturi. Garantia "sub MOA" din fabrica nu mai este ceva nou (si Axis de la Savage poate) dar este totusi un fapt pozitiv. Patul pare sa fie mai mult decat o coaja de plastic ca la multele arme ieftine de pe la americani. In privinta pretului, luneta e la noi noua in magazin undeva pe la 550 E, arma ar fi adusa in UE spre 6-700 E...1400 chf nu e tocmai un chilipir da' nu stiu cum sunt preturile pe acolo.
Re: Thompson Center/Venture 30-06Salut,
Vezi ca pe saitul tcarms este postat un anunt prin care se cheama la verificari arme Venture cu anumite serii. citat de pe saitul mentionat: "DESCRIPTION OF THE HAZARD: During an internal technical review, Smith & Wesson identified a condition that may exist with the sear supplied with some rifles that would allow the rifle to fire without the trigger being pulled. In the interest of consumer safety, we are initiating this recall to allow for the prompt inspection and, if necessary, the repair of each rifle. "
Re: Thompson Center/Venture 30-06Servus Vio!
Arma o pot incerca inainte sa o cumpar, chiar am si o rezervare facuta pt un Merkel lisa, dar abia la inceputul lunii Martie ca sunt inchise ploigoanele pina pe 1.03.2012. Preturile sunt destul de mari fata de la noi, ex. o luneta ca aceasta sare de 1000 CHF. Cu respect!
4 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori |
Publicitate
|