| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Alegere calibrul 223,22-250 sau 243Moderator: liviur
36 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Alegere calibrul 223,22-250 sau 243Deci, caz inchis!!
Re: Alegere calibrul 223,22-250 sau 243[quote="raulmd1974"]De vânat mai puțin poate caprior, in rest vreau sa-mi mențin abilitatile de lunetist la distanțe rezonabile.
Unde ai dobandit si desigur exersat numitele abilitati?Ca vad ca la calibre te cam incurci destul de tare. este in noi
Re: Alegere calibrul 223,22-250 sau 243Eu in "Sniper Elite " am reusit un "head-shot " la 985 m ,,,
Re: Alegere calibrul 223,22-250 sau 243Din respect pentru cei care intra pe acest forum mă abtin la comentariile "vanatorilor destepti".
Re: Alegere calibrul 223,22-250 sau 243Dar te rugam,nu te abtine.Atata timp cat comentariile se incadreaza intr-un bun simt elementar,totul e permis.Poate ai de impartasit experiente vis-a-vis de ,,sniper shooting''.Eu ,de exemplu,ma intalnesc destul de rar cu arme cu glont si orice informatie e de un real ajutor.
este in noi
Re: Alegere calibrul 223,22-250 sau 243Defineste "abilitatile de lunetist " si "distante rezonabile " ,,,,,, cineva care ar avea "abilitati de lunetist " nu ar pune asemenea intrebari , daca ai asemenea abilitati , ne poti impartasi din cunostintele tale , nu cauti o arma cu luneta , cu tot "all inclusive ".
36 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori |
Publicitate
|