Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 09 Iun 2026, 11:14

Rugaminte mare !!!

Sectiune dedicata informatiilor cinegetice de larg interes , care merita sa fie cunoscute de toti userii nostri

Moderatori: biriuck, CCM, Sly_Fox, the_mav, Mircea-B

Rugaminte mare !!!

Mesajde chivi pe 07 Feb 2012, 13:49

E mai mult un apel umanitar. Caut de ceva timp si nu gasesc, grasime de bursuc.Am un prieten caruia doctorii i-au pus un diagnostic crunt pentru cei 32 de ani ai lui, parkinson juvenil.De vreo 2 ani se lupta cu boala pe toate caile.Mai nou, i s-a prescris un tratament pe baza de grasime de bursuc.Daca printre dvs. se afla cineva care mi-ar putea ajuta prietenul, va rog, lasati-mi un nr. de tel. prin PM sa va pot contacta.A va cere seriozitate in acest caz, e de prisos.Va multumesc !!!
Desteapta-te, ROMANE !!! Deci, inca dormim
chivi
Veteran

Re: Rugaminte mare !!!

Mesajde vanatorul dibaci pe 07 Feb 2012, 18:30

vanatorul dibaci
Veteran

Mesajde chivi pe 07 Feb 2012, 20:26

Merci Dane.Stiam de asta de fapt insa, discutand cu prietenul meu, au intervenit 2 mici probleme, prima e legata de vremea de afara si ni s-a spus ca nu e accesibila momentan ca o aduc din Rusia intradevar si a 2 a e ca persoana care i-ar fi prescris reteta ar fi spus ca proaspata si naturala ar fi cat mai indicata in afectiunile lui.Ma rog, suna ca un capriciu dar incerc sa respect dorinta lui.Daca nu reusesc sa ies cu un prieten sa-l impuscam, voi apela la firma asta din Suceava.Merci mult !!! Te salut !!!
chivi
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 07 Feb 2012, 22:46

Cand s-o topi un pic urgia de afara, ies si eu la un bursuc, daca mai e nevoie ii cedez osanza cu mare placere.
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde chivi pe 08 Feb 2012, 10:08

Merci Aline !!! Daca ai pus ochii pe el, deja imi pare rau pentru bursuc.
chivi
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 08 Feb 2012, 19:48

chivi scrie:Merci Aline !!! Daca ai pus ochii pe el, deja imi pare rau pentru bursuc.

:mrgreen: Am pus doar urechile deocamdata, in sensul ca mi-a spus paznicul ca tot iese la un observator. Asta inainte de zapezi si intemperii...om mai vedea, ce-o fi cu el.
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde OVI762 pe 08 Feb 2012, 23:01

Am gasit pe fondul vecin cu ocazia unei iesiri de acum 2 saptamani un bursuc mort.Sigur mai sunt si altii.Cum se opreste urgia de afara ies cu paznicul de vanatoare de pe fondul respectiv si sa dea Domnul sa mai gasim vreunul.Pentru cauza asta mobilizez toata grupa la nevoie.Te contactez daca o fi sa facem ceva.Sper sa ne auzim in curand.Ai tot respectul meu pentru gestul pe care il faci pentru un prieten aflat in necaz.
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde chivi pe 09 Feb 2012, 09:34

Merci Ovi !!! Daca nu am fi solidari atat la bine, dar mai ales la necaz, am uita sa fim oameni.
chivi
Veteran

Mesajde Ghinda pe 12 Feb 2012, 08:26

Incercam, Sa vad daca mai ies pe vremea asta. E o vizuina in spatele casei. Mai trebe sa cer o autorizatie de la asociatia cu pricina.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde ssteffan pe 12 Feb 2012, 12:27

Sunt curios de rezultate, va rog sa ne spuneti aici, si tatal meu este bolnav de parkinson, o forma grava a bolii, asa ca sunt interesat.
ssteffan
Veteran

Locaţie: Giurgiu

Mesajde chivi pe 12 Feb 2012, 15:18

ssteffan scrie:Sunt curios de rezultate, va rog sa ne spuneti aici, si tatal meu este bolnav de parkinson, o forma grava a bolii, asa ca sunt interesat.

Sincer, avand exemplul prietenului meu, iti trebuie ff. multa rabdare, un caracter de fier, un moral intotdeauna pozitiv si convingerea ca te vei face bine.Incercand atat de multe in tot acest timp, te si intrebi daca faci bine sa-i tot asculti pe toti acesti doctori, vraci si babe cu descantece? De data asta va incerca cu aceasta crema pe baza de grasime de bursuc pe la incheieturi si de-a lungul coloanei. Dar, in fiecare primavara, sper ca vom juca iar baschet impreuna. O sa vorbesc cu el si daca vrei, Stefan, te pot pune in legatura pentru mai multe detalii.

Ghinda scrie:Incercam, Sa vad daca mai ies pe vremea asta. E o vizuina in spatele casei. Mai trebe sa cer o autorizatie de la asociatia cu pricina.

Merci Mugurel !!! Sper sa nu te superi ca-ti spun pe nume.
chivi
Veteran

Mesajde yoghi pe 14 Feb 2012, 02:00

Sunt pe linga topic dar ca remediu al acestei boli ,se poate folosii cu bune rezultate : acupunctura
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
yoghi
Veteran

Locaţie: Romania

Mesajde chivi pe 14 Feb 2012, 21:27

yoghi scrie:Sunt pe linga topic dar ca remediu al acestei boli ,se poate folosii cu bune rezultate : acupunctura

A incercat de toate pana acum, atat in tara cat si pe afara. Mai speram.
chivi
Veteran

Înapoi la Utilitare