Si nu-i mai da target-uri lui Vraji, ca asta e it-st, si daca seteaza subrutina sa mearga pana invata sa puste talerele alea de-l intarati tu, parca-l vad ca ne scrie ca a tras vreo luna incontinuu, 24/7, pana i-a iesit nu stiu ce pozitie sau dubleu

O iesire la talere - poligon Ludus
100 mesaje • Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: O iesire la talere - poligon LudusBai cutu schiop, cand mai puscam si noi ceva la negoesti ?
Si nu-i mai da target-uri lui Vraji, ca asta e it-st, si daca seteaza subrutina sa mearga pana invata sa puste talerele alea de-l intarati tu, parca-l vad ca ne scrie ca a tras vreo luna incontinuu, 24/7, pana i-a iesit nu stiu ce pozitie sau dubleu ![]()
Re: O iesire la talere - poligon LudusHai, organizam si noi ceva pt prezentarea Fabarm? Eu o sa fiu de Joi seara prin Bucuresti...Macar 2-3 beri sa spargem daca talerele nu le nimerim
Membru ANDA
Re: O iesire la talere - poligon Ludus@Tonif Saptamana viitoare daca vrei, ce tremura carnea pe tine?
@Madalin Spargem, spargem. Vorbim si cu Toni si vedem pe unde bem si noi o bere. We may be human...but we're still animalls
Re: O iesire la talere - poligon Ludus@ Marge - nu vrei sapt asta ? maine, poimaine ? saptamana viitoare, sambata, sar cu parasuta, la clinceni.
Nu cred ca ma mai lasa nevasta duminica sa merg si la poligon, ca o terorizeaza psihic cei doi purcei ... @ Mada - sigur directore, eu zic ca reusim sa spargem si beri , si talere .... nu in aceeasi zi, totusi ![]() ![]() ![]() Joi seara spargem bericile, si vineri dupa masa talerele .... ce parere ai de asta ?
Re: O iesire la talere - poligon LudusAsa ramane, batut in cuie !
Re: O iesire la talere - poligon Ludus
Ti-a trecut buba? ![]() Unde va betivaniti?
Re: O iesire la talere - poligon LudusMi-au trecut bubele
![]() Nu stiu unde bem ceva. Nu cunost bine Bucurestiul asa ca astept propunere din parte lui Toni sau Margelatu. Daca ai timp, poate ne insotesti si tu. Rectificare: Sunt de Miercuri in capitala Membru ANDA
Re: O iesire la talere - poligon Ludus@madalin A... tu vrei sa incepem cu bautura de miercuri, am inteles
![]() We may be human...but we're still animalls
Re: O iesire la talere - poligon LudusToni sari cu parasuta sau pe ea?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() We may be human...but we're still animalls
Re: O iesire la talere - poligon Ludus@ marge : si cu si pe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @ alin si mada : un loc foarte simpatic, cu papa bun, si decent la pret, ar fi hanul berarilor interbelic. Undeva in spatele tribunalului mare, langa piata unirii. E in centru urbei, deci echidistant fata de toata lumea,msi eu m-am simtit intotdeauna excelent acolo ...
Re: O iesire la talere - poligon LudusSe pare ca s-a amanat prezentarea Fabarm/Guerini. Eu oricum sunt in Bucuresti si sper ca ramane valabila macar berea. Daca organizati si de un taler, sunt deschis.
Eu nu pot sa vin pe 21-22 cand se va tine prezentarea...daca se va tine Membru ANDA
Stiu locul, e foarte in regula intr-adevar. Putem merge acolo. Dati si voi numerele de telefon pe PM sa ne organizam, merge mai repede.
Re: O iesire la talere - poligon LudusAtunci macar cu berea sa ne alegem
![]() Si bagam si poligon vineri seara daca e.... Al meu nu e secret , Aline, 0721200956 ...
Aprob si sustin ideea ![]()
Re: O iesire la talere - poligon LudusRamane atunci stabilit pentru Joi seara? toni, trebuie rezervare? Daca da, rezolvi tu, da?
![]() Eu imi temrin treburile pe la ora 17, deci pe la 19 as fi pregatit de un sprit. Daca propuneti alta ora, eu sunt ok. Prezenti vom fi: eu, Toni, Razvan (Margelatu), Alin si Radu Bichis. Daca mai sunt doritori, cred ca ar fi bine sa anunte sa gasim locuri. Membru ANDA
Re: O iesire la talere - poligon LudusPai si la un taler cand mergem?
We may be human...but we're still animalls
Re: O iesire la talere - poligon LudusEu doar vineri ajung Credeam ca de vineri seara este vorba de sprit si simbata dimineata sa facem un taler
Re: O iesire la talere - poligon LudusDin punctul meu de vedere e ok si cum vrea nea Radu ...
Sa zica si ceilalti ce programe au ... Si poate mergem pe undeva unde au si stand de glont, ca pana saptamana urmatoare se intampla chestii ![]() ![]() O data ce ne hotaram, ma ocup eu de rezervari, sa va trmit harta cu locatia etc, nu e problem . In plus am senzatia ca daca ne uitam nitel stanga dreapta, mai gasim cativa, si nu vom fi numai 4 ![]()
Re: O iesire la talere - poligon LudusVineri plec la Ploiesti si merg direct catre Valcea. Iesim Joi la o bere si Vineri repetati cu Radu. E un om deosebit de la care aveti ce invata
Poate reusesc totusi sa vin pe 22 la Fabarm Membru ANDA
Re: O iesire la talere - poligon LudusLa mine s-a dus naibii tot.
in 21 am nunta si in 22 fac 17 ani de casnicie.... deci pa. Va rog sa imi luati sapca si tricou si stickere si ce mai e publicitar pe acolo.
Re: O iesire la talere - poligon LudusBine bre, eu ma sacrific pentru ambele seri atunci ... sunteti niste neseriosi, impingeti omu' catre pacate
![]() De abia am slabit 8 okale in ultimele doua luni, vreti sa ma aduceti inapoi catre 100 oka mark ![]() Cate 4 -5 beri pe seara, si se pun inapoi 1000-1300 de gramute ... huo, coruptionistilor !!!!
Re: O iesire la talere - poligon LudusSorry vraji, si mie imi pare rau ca nu ne vedem ... iti luam ce vrei tu de acolo ... e cam naspa schimbarea asta de data ...
Cu tot respectul pentru dibaci, si irelevant ca militia rumena nu-si face treaba, ma gandesc ca asemenea situatii ar fi trebuit luate in calcul, si in masura posibilului, sa existe o marja de siguranta la timp ...
Re: O iesire la talere - poligon LudusHai c-am vorbit cu Toni si am " pus tara la cale" . Ne vedem si joi si vineri si cu asta basta.
![]()
Re: O iesire la talere - poligon LudusYep, eu si Alin am convenit ca semnam condica si joi si vineri, si sambata la poligon ...
ma apuc eu sa mai dau ceva telefoane, sa vedem cati ne mai strangem in final, si ma "ocupez" de rezervari etc ...
Foarte bine, de ce te incrunti la noi? ![]()
Re: O iesire la talere - poligon LudusPt ca mintea imi spune sa vin acasa de Vineri, iar pasiunea pt vanatoare zice sa sparg niste talere Sambata
Membru ANDA
Pai mintea o s-o ineci in alcool vineri asa ca o sa-ti dea pace! ![]() ![]()
Re: O iesire la talere - poligon LudusTouche !!
Tu ai impresia ca o data ajuns aici, cu mintea o sa mai gandesti ??? Hai fa o fapta buna, si nu te mai alea alea , ramai frumusel si vineri si gata ![]() In alta ordine de idei, hai sa lansam si aici : Cine mai vine ?
100 mesaje • Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Intilnirile forumistilor Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori |
Publicitate
|