| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Permisul de vanator, altul
42 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Permisul de vanator, altulpermisele permanente de vanatoare se preschimba de catre asociatia ta. Duci permisul vechi cu alte poze si o taxa !
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Permisul de vanator, altul...si daca nu mai sunt memru la nici o asociatie? cine il schimba?
Membru ANDA
Re: Permisul de vanator, altulSunt obligati prin lege ,dar te conditioneaza de plata la zi a cotizatiei.
Sunt doua variante: dai in judecata asociatia pentru ati elibera permisul, sau cu permisul vechi te inscri la o asociatie noua ,stai un an si apoi pleci .(iti vor cere si ei bani dar ..) Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Permisul de vanator, altulbuna tuturor pasionatilor:) am si eu o intrebare dedicata celor care stiu legislatia si ma poate ajuta. am facut toti pasii de a devenii vanator...mi a mai ramas de dat examenul de vanator...unde am inteles 2 variante: 1 ca se poate da la asociatia la care apartii, ceea ce ar fi foarte comod si 2 ca numai la baia mare, sau in cel mai rau caz in bucuresti...am rasfoit cateva pagini de pe forum si legislatia gasita pe net si imi da var 1...ca la orice asociatie???apoi eu nu mai stiu...ceea ce am gasit ca si topic PASII DE URMAT PT A DEVENI VANATOR e din 2008, in 2012 sta altfel treaba ???...
e seara si sunt obosit dar nu reusesc sa creez topic....am nevoie de ajutorul tau ms mult
Re: Permisul de vanator, altul
O fi tarziu dar ai scris in trei topicuri acelasi lucru ?? -care toti pasii i-ai facut ? - ai scris ''asociatia mea'' - care se numeste .......si este din..... ???? -'' baia mare'' si ''bucuresti ( se scrie totusi cu litere mari la inceput) -de ce acolo ?? Conform legii poti da examen la orice asociatie de vanatoare unde doresti ,daca indeplinesti conditiile! E de peferat la sociatia unde ai facut practica pt ca econonomisesti din taxe .iar daca te duci la alta ai nevoie de propiul dosar si acordul directorului tau. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: Permisul de vanator, altulBuna. Ma numesc Alex si am si eu o intrebare legata de optinerea permisului de vanatoare. Am dat examenul pentru vanatori in 2009 si lam luat. chear dupa examen la 2 zile am plecat afara din tara . Nu meam scos permisul de la asociatie. Anul trecut prin toamna am fost revenit in tara pentru 2 saptamani si am vrut sa ma duc sa mil scot dar nam putut din cauza ca nu se stia cat este taxa ce trebuie sa o platest din cauza problemelor cu impartirea fondurilor de vanatoare. Intrebarea mea este mai pot sami scot permisul dor platind taxa caci revin la iarna inapoi acasa sau trebuie sa urmez din nou toti pasi si sa dau din nou examen? Care sunt procedurile? Sau daca as putea trimite cuiva bani si sa mearga persoana respectiva sa mil scoata? Va rog daca puteti sa ma ajutati cu neste sfaturi. Cu stima si respect.
Re: Permisul de vanator, altulplatesti taxa si iei permisul
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu aceasta treaba. As vrea sa stiu ce se intampla daca ajvps-ul din care fac parte nu organizeaza examen anul acesta (este vorba de 2013, cand voi termina stagiatura). Pot sa sustin examenul in orice alt ajvps, fara a fi conditionat de o stagiatura in cadrul acelui alt ajvps? Multumesc frumos!
Nu. Poti sa susti examenul in alt judet daca ai dat examen odata si ai picat/nu te-ai prezentat Membru ANDA
Re: Permisul de vanator, altulSalut,
De unde poti obtine un nou permis de vanatoare permanent, daca l-ai pierdut pierdut pe cel vechi si nici membru la o asociatie de vanatoare nu mai esti ? Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Nu poti. Trebuie sa fi membru la o asociatie. Doar asociatiile de vanatoare pot elibera permisul de vanatoare permanent Membru ANDA
Depinde de asociatia ta totusi.acestia pot cere aprobare de la minister sa sustineti examenul in alt judet tocmai pe motivul locurilor. Mai greu un pic. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
42 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Unde-i lege nu-i tocmeala! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori |
Publicitate
|