Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
joc de talere f tare
10 mesaje • Pagina 1 din 1
joc de talere f tareYou can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.
Re: joc de talere f taremisto. am facut 184 700
![]() ==========================
Mai Taie Din Ele Da-le Dracului
Re: joc de talere f tare494100 scorul meu maxim iupii
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.
Re: joc de talere f tareSalut !! Foarte tare jocul . Abia am facut 60000 de puncte .
![]()
Re: joc de talere f tarecu putin exercitiu devine interesant...dupa mansa 14 scorul tinta ramane 10 000 doar ca it da mai putine talere si devine mai dificil...cel mai mult am ajuns la nivelul 18
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.
Re: joc de talere f tarebun jocul ,ar fi bine sa avem poligoane in orice oras sa trecem din cand in cand sa ne facem mana...
Trebuie sa strângi pietrele ce ţi se aruncă; sunt începutul unui piedestal. (Hector Berlioz)
Re: joc de talere f taresuper tare..dupa multe incercari am reusit 577400.mergem mai departe..
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
10 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Jocuri PC - talere , rate , glont , etc Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
Publicitate
|