| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
cumpar carabinaModerator: the_mav
13 mesaje • Pagina 1 din 1
cumpar carabinaas vrea sa cumpar carabina pana in 700 eurocu luneta cu tot...
Re: cumpar carabinaBine faci.Pe parcurs vei incepe sa ne spui mai multe,ca vad ca din prima nu vrei
este in noi
Re: cumpar carabinaEu unul as vrea cam la 300-400! Carabina noua, luneta la fel! Musai de la Elite 6500 in sus!
Life is hard.It's harder when you're stupid. John Wayne
Re: cumpar carabinaera ma demult de vanzare un m98 in 6,5x57 cu o luneta si se incadra in cerinte..
imi pare rau ca am trecut cu vederea peste anuntul ala in general ma intereseaza o carabina de fabricatie germana sau austriaca dar si americana daca e aproape de judetul Bistrita. 6,5x55,57 7x57, 7x64 , 8x57.. multumesc.
Re: cumpar carabinaTe intereseaza si calitatea?
Re: cumpar carabinada ma intereseaza si calitatea tevi si a mecanismului , nu ma intereseaza calitatea lemnului...oricum pun al pat.
multumesc.
Re: cumpar carabinaSalut. am eu o carabina ce se incadreaza perfect cerintelor tale. 0743035892 marian p.s ( o dau si fara lemn):))
Re: cumpar carabinaDa un ochi pe link-ul de mai jos. Posibil sa gasesti ceva bun cu mult sub cei 700 de euro.
http://www.youtube.com/watch?v=FinRqCocwGE Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: cumpar carabina
Re: cumpar carabina
Daca vrei ceva serios , garantat , la ceva banuti mai multi - 900 EUR , dar nu negociez la banii astia , vezi anuntul cu Mauser 98 al lui Scirocoo . E arma mea si e super OK . Respect
Re: cumpar carabinaSalut , pot sa iti ofer la 700 euro ,o carabina Husqvarna in stare f buna , cal. 8x57 la care nu ai nevoie sa schimbi lemnul si care are montate baze Weaver.
Re: cumpar carabinaam luat ... multumesc .....
seara frumoasa.
13 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Hulk şi 36 vizitatori |
Publicitate
|