| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
benelli vinciModerator: liviur
108 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: benelli vinciAm schimbat talpa patului marimea mijlocie cu care a venit arma, cu varianta cea mai lunga pe care am primit-o din Italia la jumatate de pret fata de cat ar fi fost la ARROW (45Euro in loc de aproape 100 ). E incredibil cat de mult conteaza un centimetru in + si ce bine se asaza acum arma in umar.
RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: benelli vinciCredeam ca centimetri in plus sunt valabili doar
Re: benelli vinciAm vazut ca a aparut si la Vinci posibilitatea de a o cumpara si cu teava slug. A incercat-o cineva pana acum? Am tot cautat pe internet sa vad o prezentare mai completa, ce am gasit a fost un filmulet in italiana pe Youtube unde cel care a tras a lovit un mistret la 100 de m cu proiectil BP ( nu sunt sigur de distanta insa parca asa am inteles ). Ca si pret ar fi un pic peste 600 de euro.
Re: benelli vinci
Inainte sa iau VINCI, tare mult am cochetat si eu cu idea unei tevi slug in discutie fiind un la acea vreme Winchester SX3. Intrucat atractia spre VINCI fiind mult mai mare decat cea spre teava slug "m-am fericit" in final prin a cumpara Benelli. In momentul cand am ajuns acasa si am deschis carticica cu instructiuni, am constatat cu surprindere faptul ca apareau desene cu teava slug. Cu toate acestea nu am gasit nimic despre posibilitatea achizitionarii unei astfel de tevi pana acum. Acum intr-adevar devine f interesanta ca si optiune aceasta teava; asta chiar daca cei interesati vor trebui sa evalueze necesitatea si utilitatea ei mai ales daca mai au si o carabina. RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: benelli vinciThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Sunt in cautarea unei lise. Asa ca as aprecia in mod deosebit orice informatie suplimentara despre Benelli Ethos in Romania. Multumesc
Re: benelli vincihttp://www.benelli.it/en/new-raffaello
Este mai vechea Raffaello cu niste mici modificari, mai mult de desen si cosmetice decat de functionalitate, care ramane aceeasi "inertiala" de generatia a doua, excelenta din toate punctele de vedere .... mai putin pretul urias.
Re: benelli vinciHei, Nenea Arrow, cat sa ieste o puscoace din asta, Ethos ?
Re: benelli vinciCel mai probabil ceva peste 10.000 lei noi...
Re: benelli vinciDaca urmaresti si ai putina rabdare e posibil sa gasesti si un VINCI bun second. sau daca bugetul permite,noi sunt intre aprox8400-9500 ron, depinde de varianta. La o diferenta Ok de pret fata de una noua , eu creed ca ar fi si asta o varianta inteligenta de luat in calcul. Acum daca feeling-ul personal spune "musai ETHOS" asta este...
Re: benelli vinciBuna seara
Am cumparat acum cateva zile o arma BENELLI SUPER VINCI MAX.4 12/89/76 de la ARROW, am luat-o din cutie, am montat-o si am tras vreo 50 cartuse. Concluzie: -se blocheaza cu 24g b&p ( toate) -tragaciul exagerat de tare Intrebarea este daca e normal asa ceva. Va multumesc!
Re: benelli vinciTragaciul este intr-adevar mai tare si la a mea insa cu B&P de 24 nu-mi amintesc sa fi avut probleme. Chiar la inceputuri parca s-a intamplat la 1-2 cartuse in timpul unei sesiuni de poligon dar nu mai stiu exact daca erau de 24 sau 28gr. Cert este ca in aceeasi sesiune mi-am dat seama ca fenomenul s-a intamplat datorita faptului ca eu nu tineam corespunzator arma. Este o arma inertiala care am impresia ca are nevoie sa fie tinuta sprijinita in umar ceva mai ferm decat una cu recuperare de gaz, mai ales in cazul gramajelor mici ca sa poata prelua urmatorul cartus.Daca gresesc ii rog pe cei mai in tema sa ma corecteze.
D.p.m.d.v. este o arma superba simplu de curatat pe care sper sa nu fiu nevoit sa o vand vreodata. Anul acesta de Craciun se implinesc 4 ani de cand o am si inca sunt incantat de ea. ![]() RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: benelli vinciIn cartea tehnica a armei mele scria ca rodajul trebuie facut cu cel putin o cutie de cartuse de cel putin 30 grame. Am procedat asa si nu am avut apoi p robleme cuîncărcăturile mici.
Re: benelli vincisunt sigur ca pe forum cineva spunea ca o semi noua trebuie mai intai curatata bine de vaselina in exces cu care vine si apoi se trag cateva cartuse cu incarcatura mai mare
curat-o bine!!!
Re: benelli vinciScrie clar in reclama fabricii ca o arma cu incarcare prin recul cu camera supermagnum - 12/89 ce foloseste incarcatura de 64g functioneaza bine cu doar 24g????. sigur??.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: benelli vinciA mea nu tuseste la 24 grame insa e cu cameta de 76 nu de 89. Nu stiu cata importanta are diferenta aceasta de lungime a camerei. E posibil sa fie o cauza?
Re: benelli vinciVinci am si eu. Cu 24 merge bine.
Normal ca nu! Toti producatorii de semi care "trag orice" spun ca armele functioneaza cu incarcaturi de la 28 g in sus. Ca unele merg si cu 24 g e adevarat iar de la Benelli si ES 100 si M2 (adica ambele variante de inertiale) si multe din Vinci le inghit fara probleme, mai ales daca sunt din cele viteziste. Ca SuperVinci nu le trage poate fi si ca urmare a calibrarii inchizatorului si arcurilor pentru incarcaturile foarte mari. Patul SuperConfort mai contribuie si el un pic - poate cu o talpa rigida (artizanala) sa le cicleze si pe astea. Ca tragaciul e in mod particular tare la o anume arma e o problema ce tine de faptul ca armele sunt facute in Italia nu in Germania - adica piesele nu sunt intotdeauna absolut perfecte. Si la ARGO, daca iei 10 la rand nu gasesti 3 care sa aiba acelasi tragaci.
108 mesaje • Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 34 vizitatori |
Publicitate
|