Fazanul 2013-2014Moderator: scirocco
74 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Fazanul 2013-2014Am inceput sa numaram orele care au mai ramas , pana se inchide inca un minunat sezon de vanatoare ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Fazanul 2013-2014frumosi cainii
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Fazanul 2013-2014Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Fazanul 2013-2014Pe 28 februarie 2014, am facut si noi inchiderea la fazan,cu ajutorul Anitei.Un caine deosebit,cu mari talente si un nas formidabil.A scos la gaini de ne-au iesit peri albi(cred 30-40 fara exagerare) si in final "infractorul",din niste vaioage si niste desuri,unde nici cu gandul nu puteai intra.Asteptam cuminti,prepelita si noul sezon.
![]() ![]() Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: Fazanul 2013-2014Pentru aceste foto minunate care mi.au umplut inima de bucurie ...fac cinste mare !
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: Fazanul 2013-2014
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Fazanul 2013-2014
Ne, ne, ne....cinstea trebuie sa o faca actualul stapan al Anitei si cei ce au impuscat de la ea, ca sa fim corecti pana la capat... ![]() ![]() ![]() ![]() Si cand ma ganesc ca asa -zisii arbitrii romani nu s-au indurat de mai mult de un Derby 2 si 3....unul dintre ei nici macar nu a fost prezent la evolutia Anitei, dar a dat nota si s-a si semnat... ![]() ![]() ![]() ![]() Cum sa nu iti umple sufletul un asemenea caine ?????
Re: Fazanul 2013-2014![]() La unii se faneaza astfel de pasari de parca ar fi fazani... Membru http://www.ajvpsbuzau.ro/
Re: Fazanul 2013-2014In aceasta superba zi de 12 octombrie am facut si eu deschiderea la fazan. Nu mai deschid alt topic,chiar daca sezonul este 2014-2015.
O zi calda de toamna,multe areturi ale cainilor,multi fazani ridicati. Am reusit sa vanez doi cocosi care,vorba colegului @Kristi,aveau doua cozi superbe. ![]() ![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Fazanul 2013-2014ce fericiti sunt unii dom'le.....la noi se deschide la fazan abia la 01.11 odata cu iepurele...pana atunci ii felicitam si putin invidiem pe cei ce se rasfata...la mai multe cozi !!!
![]() citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Fazanul 2013-2014Pana anul acesta si la noi era la fel. Fazani doar odata cu iepurele.
Din acest sezon lucrurile s-au mai schimbat putin. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
74 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Fazan , potarniche , turturica , in general vanat mic cu pene cu sau fara pasaj Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori |
Publicitate
|