Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 28 Mar 2024, 15:45

laba de urs

Nu exista vanator care sa nu vrea sa si guste din bucate . Retetele sunt diverse , una mai gustoasa ca alta , de aceea va invitam sa ne impartasiti din experienta Dvs culinara .

Moderatori: mialxx, popaliviu

laba de urs

Mesajde gabi_79 pe 28 Noi 2009, 16:02

Buna ziua,

am primit ieri de la un prieten una bucata laba de urs(impuscat de el acum trei zile).
Cum as putea sa o pregatesc.Ma gandeam sa o fac la cuptor....

Cu stima
gabi_79
 
Mesaje: 18
Membru din: 11 Sep 2009, 11:02

Re: laba de urs

Mesajde Madalin pe 28 Noi 2009, 16:41

Nu stiu acum ce gusturi ai tu,dar parerea mea este ca o sa arunci laba de urs cu tot cu cuptor :D ...Am incercat si eu acum un an sa fac la ceaun si am aruncat si ceaunul de ce mirosea. :lol:
Madalin
Membru activ
 
Mesaje: 113
Membru din: 22 Feb 2008, 11:41
Locaţie: Ploiesti

Re: laba de urs

Mesajde gabi_79 pe 28 Noi 2009, 17:41

mda...
nu stiu ce sa zic... eu am mai mancat de vreo 3-4 ori dar pregatita la restaurant nu zic unde ca nu e voie dar a fost super.
gabi_79
 
Mesaje: 18
Membru din: 11 Sep 2009, 11:02

Re: laba de urs

Mesajde a stancescu pe 28 Noi 2009, 18:50

Asa se dau cadourile, ce e mai bun, o laba, o ureche. :lol:
a stancescu
Nou membru
 
Mesaje: 29
Membru din: 28 Sep 2009, 12:40

Re: laba de urs

Mesajde Cristi pe 28 Noi 2009, 21:23

“The golden rule of history is those with the weapons make the rules.”
www.anda.com.ro
Avatar utilizator
Cristi
Veteran
 
Mesaje: 2689
Membru din: 09 Mar 2004, 11:03

Re: laba de urs

Mesajde Avenger pe 30 Noi 2009, 11:06

Fara suparare, dar ca sa prepari laba de urs trebuie sa fii profesionist intre-ale bucatariei.
Din cate am inteles de la cei care au mai facut, trebuie marinata macar 10 zile sau fezandata direct in blana
Eu zic sa nu te complici,vorbeste pe la poiana Brasov si vinde-o pe la vreun restaurant :D
Avenger
Nou membru
 
Mesaje: 39
Membru din: 06 Aug 2009, 18:58

Re: laba de urs

Mesajde gabi_79 pe 30 Noi 2009, 13:13

multumesc pentru sfaturi Cristi,acolo am mancat si eu si recomand sa va duceti..

Cu stima
gabi_79
 
Mesaje: 18
Membru din: 11 Sep 2009, 11:02

Re: laba de urs

Mesajde drag pe 03 Mai 2014, 20:12

Povesti de babe bete cu 10 zile si mirosuri neplacute. O fierbi jumatate de ora, o spumezi, arunci apa, mai faci inca o data miscarea cu apa si pe urma o fierbi 2 ore sub presiune sau 4 ore in oala normala cu un morcov, doua cepe,dafin, ghimbir, sare, piper si un pic de telina. Intre timp tragi doua cepe si cativa catei de usturoi in tigaie cu un pic de ulei de masline, doi ardei rosii taiati mari, 4 cartofi taiati f marunt, maxim cuburi de 1 cm, un suc de rosii si 2 ardei iuti. Lasi sa fiarba cam 30 minete, completezi cu apa de la laba. Pui laba si morcovul taiat cubulete, mai dai un clocot de 30 minute, la final pui o conserva mica de mazare fiarta si cativa catei de usturoi, busuioc, marar, putin chimen si opresti focul.
Dragos Harjoaba
Avatar utilizator
drag
Membru activ
 
Mesaje: 66
Membru din: 15 Aug 2006, 12:24
Locaţie: bistrita

Re: laba de urs

Mesajde acsph pe 05 Mai 2014, 20:29

a stancescu scrie:Asa se dau cadourile, ce e mai bun, o laba, o ureche. :lol:


:lol: :lol: :lol: Asta mergea si la bancuri :lol:
Muget,deci exist !
acsph
Veteran
 
Mesaje: 689
Membru din: 21 Sep 2012, 10:03
Locaţie: Ploiesti


Înapoi la Retete culinare vanatoresti

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

Publicitate