Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Diverse mâncăruri
69 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Diverse mâncăruriMușchi de țap afumat. I-am ținut 1 zi și o noapte în vin roșu, sare, piper, usturoi. După i-am scurs și uscat la temperatura camerei 1zi și i-am pus la afumat vreo 3-4 ore. Mai bine era dacă îi afumam la rece, dar deocamdată nu am afumătoare bună. I-am ținut într-un butoi după care vreo 10 zile au stat atârnați la loc uscat. Trebuia să îi sărez puțin mai mult, dar sunt o delicatesă
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .30-06
Re: Diverse mâncăruriPieptul de prepeliță este vidat în unt, după care ținut vreo 3-4 ore la 70°C, și prăjit câte 20 secunde pe fiecare parte. E moale că untul.
Rața este crestată pătrățele și prăjită 3-4 minute pe fiecare parte la foc iute, după care 8 minute la 180°C. Mușchiul de porc este la fel, prăjit la foc iute pe toate 3 părțile, după 8 minute la 180 °C. Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .30-06
Re: Diverse mâncăruriAstăzi piept de rață (de casă ) cu piure de țelină și varză roșie cu portocale. Varza roșie merge la cam toată carnea de vanat în general.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .30-06
Re: Diverse mâncăruriSnitel de caprior! O bunatate, pina si un Vegan s-ar da la el…
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Diverse mâncăruri
Esti bun! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Diverse mâncăruriPentru Domnul Ghinda!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Diverse mâncăruriNu m-a tăiat (și nu o să mă taie capul să fac poze la haleală), dar gînd la gînd. De disdămorning am băgat un ficat de căprioară la capac, cu sare și piper. În sosul ală am preparat iute și nește ouă. Nu arată grozav la aspect, dar la gust dumnezeiești!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Diverse mâncăruriMuierea mea zice ca, mincarea se maninca nu doar cu ochii. Gustul face toti banii…
Re: Diverse mâncăruriAia clar! Dar nici să ai un ,,chiolmet" în farfurie. Ouălele păpătaseră o tentă maronie de la prăjela de la ficat. Dar luaseră un gust mmmmmm!!!!! Cu sfeclă roșie amestecată cu o idee de hrean au fot pericol!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
69 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Retete culinare vanatoresti Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori |
Publicitate
|