Marius scrie:Multumesc!
De fapt, am fost vreo 7-8 vanatori si am imprumutat gastele lor pentru poza.
da ... si eu le am pus in poza pe cele din congelator sa fie mai multe la numar
GasteRe: Gaste
da ... si eu le am pus in poza pe cele din congelator sa fie mai multe la numar
Re: Gaste
garlita este multa. 4 sau 4.5 ESTE FOARTE BUN
Re: Gaste4-4,5-5, bun toate, mai ales magnum.
Re: GasteSuper frumos.Da ce pusculita ai?
Re: Gaste
@ Alexandreea........))))) 4-4,5-5 aste-as bune la barbut E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: GasteFelicitari Marius! Cred ca eshti nr.1 la gashte? Super!
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: GasteMarius esti profesor la gaste, pt ca acu sunt mai greu de impuscat, nu mai sunt conditii prielnice, dar se pare ca la tine e ceata intotdeauna, sau bate vantul
Felicitari. Nu mai pun poze ca eu am vreo trei de acu doua saptamani, si ........... Is bune, orice ar fi.
Re: GasteMultumesc, Domnilor!
Va asigur ca nu sunt nici profesor si nici nr. 1, doar ca am fost in locul potrivit, la momentul potrivit. Imi aduc aminte, referitor la vanatoarea cu poza de mai sus, ca am decis sa plec pentru ca atunci s-a stricat vremea tare. Cand sa ies pe usa, m-a sunat un prieten. Conversatia a fost cam asa: -Salut! Ce faci? - m-a intrebat el. -I-a uite-te pe geam, ce crezi ca fac? (afara viscol) -Te duci la munte, la schi? -Ia mai uite-te inca odata pe geam! -Pleci la vanatoareee!!!??? Esti bolnav omule! Pe vremea asta!? In dimineata urmatoare, vantul le aducea asa de jos, incat la 8.30 am oprit vanatoarea sa nu se transforme in macel.
Re: GasteSubscriu si eu , cea mai buna vreme ptr. gasca sau rata este , cum se spune :
" atunci cand ti-e mila sa dai afara si-un caine ". Cu cat e vremea mai rea cu atat rezultatele sunt mai bune. Dar nu e regula 100%. Marius stie ! Bravo.
Re: GasteGhinda, le-ai prins cumva jos?
S-au toate orataniile au picat din zbor? Daca au picat din zbor inseamna ca a fost bal mare acolo. Asa ceva nu am mai vazut de vreo cativa ani buni , cand un tablou asemanator am reusit pe o vreme cu lapovita si noroi pana la genunchi, vreme cu moina. Atunci veneau puzderie fara sa se fereasca, cadeau si cate 2-3 la un foc. Se pare ca le-ai altoit bine. Ai injumatatit efectivele globale de gasca. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Gaste[quote="Ghinda"]O poza!
Uauuuu, da le-ati tras-o
Re: GasteNu vede-ti dom-le ca-s atrape?
Re: Gastedaca-s atrape>>> mugurele inseamna ca ai bani multi.
daca-s gaste...is cam 100 ceea ce inseamna ca a fo ca la verdun;cartuse 300 de bucati si 3-4 vanatori. daca ai fo cu inca o persoana si s-au facut atata gascarime...rusine..rusine ca nu am fost si eu ce sa zic un tablou destul de larg chiar si pt aparatul foto; se vede ca au incaput cu greu in cadru. respect ps: ar mai fi o varianta.....; am mai vazut asta la marius.....[specificata treba in prealabil]; insa cred ca ma insel Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: GasteAcest tablou nu este iesit din comun.
Un asemenea rezultat poate fi obtinut relativ usor in conditii ideale de vanatoare: o atmosfera incarcata cu umezeala, putina ceata, pamantul putin umed, pe teren sa existe boabe de cereale. Scenariul este urmatorul: Patru tintasi aprigi se tarasc in sir indian pe un canal de irigatii pana la stolul de gaste, care este foarte numeros, fiind atras de abundenta de boabe de cereale din teren. Se merge incet fara zgomot, fetele sant rosii ca racul, camasile sant leoarca si stau lipite de piele, ce mai, truda mare. Inca putin , inca 20 de metri si gata. Acum cei patru sant in dreptul stolului, unul are o semiautomata, la semn se ridica toti odata si.......... Efortul a fost mare, dar a meritat cu varf si indesat. Pe terenul moale au ramas o multime de gaste. Nu este foarte etic, insa vanatoarea la gasca se poate face si in acest fel, insa numai in conditii ideale de vreme si de teren. Efortul depus , mersul pe burta minute intregi, agilitatea si rabdarea vanatorului face ca acest mod de a vana gaste sa nu aiba nimic imoral. Mai exista un mod de a realiza un astfel de tablou. Pe o vreme cu un vanticel care departeaza si totodata aduce valuri de ceata, vanatorii asteapta camuflati in halate albe. Pe o asemenea vreme in apropierea lacurilor inca fara gheata, gastele vin foarte jos in numar foarte mare. Si nu vin toate odata ci pe rand , astfel vanatorul are posibilitatea de a dobori un numar insemnat de exemplare. Marturisesc ca am aplicat ambele metode de vanatoare prezentate, amandoua necesita iscusinta din partea vanatorului si foarte multa rabdare, dar cand la sfarsitul zilei exista si un tablou precum cel prezentat de Ghinda poti exclama: Ce lume minunata, iar noi santem doar trecatori prin ea. Un astfel de rezultat se obtine insa odata la cateva sezoane, in mod accidental , deci putem spune ca nu este nici un fel de macel cum a spus un coleg forumist. Problema apare atunci cand in mintea vanatorului incolteste dorinta de a avea asemenea rezultate in fiecare saptamana. Atunci nu se mai numeste maiestrie ci lacomie. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Gaste2sly fox.
ai dreptate cu trasul din canal la stolul care paste. au tras niste prieteni acu' un an. din cate i-mi aduc aminte din cele povestite au tras 4[sau 6] sper sa nu gresesc[oricum un nr ff mic] focuri si au ramas pe brazda 56 de gaste. unele late , altele alicite dar care au fost alergate si prinse[cu mana su cu inca un cartus] respect ps: parca nu asa stiu eu de vanatoarea la gasca.. Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Gastehahaha..
125 euroi la paushal.... mai scump ca apa nova.. glumesc. respect Vand carti de gramatica. E ieftine...