Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Capriorul mascul, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana.

 
 
Publicitate
 
 
 
1345»11
4695 vizualizări
RWS este singurul producător important de muniţie de carabină din lume care oferă doar variante ale proiectilelor proprii. Cu mai mult de nouă modele diferite de proiectile de vânătoare şi numeroase altele cu aplicaţie militară, self-defence RWS are cu siguranță cea mai largă gamă de proiectile care acoperă întregul spectru de cerinţe. Metodele şi tehnologiile moderne de producție asigură cea mai mare stabilitate dimensională și o textură a suprafețelor perfectă.
4009 vizualizări
Îmbunătățirea calității dovedită. Acum mai mult de treizeci de ani, Barnes (astăzi unul dintre cei mai renumiţi fabricanţi de proiectile de muniţie din lume) a lansat un nou proiectil de vânătoare pe piaţă, confecţionat din cupru. Scopul a fost de a oferi un glonț cu calităţi de expandare bune şi constante și - în același timp – cu caracterisitici balistice îmbunătățite. Pe baza acestei experiențe, Blaser a dezvoltat un glonț de cupru complet nou.
2773 vizualizări
Winchester SX3 Winchester Repeating Arms este respectată pentru producerea de armament, de încredere top, performante şi nu în ultimul rând care să arate bine. Ultimul model de Super X3 nu se abate de la această regulă. Posesorii de Super X3 sunt ca membrii unei societăți secrete ciudate. Noi nu insisăm prea mult pe acest subiect ca să nu sune prea mult a laudă. Totuşi poate doar dacă am menţiona faptul, că Raniero Testa, campion mondial la tir interactiv şi deţinătorul a unui record mondial încă neegalat, foloseşte acest model de armă, ar spune multe. O armă de uzură, de folosit în condiţii de exploatare dificilă. Cei cărora li se potriveşe acestă descriere știu că Super X3 este în mod…
3881 vizualizări
Louis Sellier, comerciant francez, a primit în anul 1825 din partea împăratului Austriei Franz I, privilegiul de a fabrica capse pentru armele de foc ale infanteriei armatei imperiale. La scurt timp, a invitat pe compatriotul său, Jean Maria Nicolaus Bellot, să se alăture companiei. Sub conducerea lui fabrica a luat rapid avânt și produsele Sellier&Bellot s-au făcut cunoscute în toată Europa şi nu doar. Încă din 1830 capacitatea de fabricare a capselor a fost de peste 60 milioane de unităţi și a atins punctul culminant mai târziu în 1837 cu cantitatea enormă 156 de milioane de bucăţi.
4989 vizualizări
John Moses Browning este poate numele cel mai cunoscut in lumea producatorilor de armament. Talentul si creativitatea mostenite din familie de catre John Moses Browning, au facut ca la vârsta de numai 23 de ani, sa înregistreze primul său brevet de inventie, ce a simplificat mecanismul de percuție, oferind fiabilitate in acelasi timp. De atunci modelele de armament proiectate i-au adus faima internationala, ideile patentate ajungand sa fie cumparate chiar de catre concurenta directa. Colaborarea cu Fabrique Nationale Herstal (Fabrica Nationala de Armament ) in Belgia i-a adus nototrietate, facand din numele Browning o adevarata legenda.
5199 vizualizări
Cu mai mult de un secol în urmă, John M. Browning a inventat prima pusca semiutomata,botezata "Automatic 5". Odată cu trecerea timpului, numele său a fost schimbat pentru a deveni "Auto-5". A fost prima armă cu încărcare automată creata vreodată. Principiul folosit deAuto-5 a fost de a utiliza reculul tevii pentru reîncărcare.Auto-5 a fost un succes fără precedent comercial și o referință pentru armele semi-automate.Ultima versiune a Auto-5 a fost comercializat la sfârșitul anului 1990, un număr maredintre aceste arme sunt încă astazi în uz.Peste 4 milioane de unitati din aceasta arma legendara au fost create de-a lungullume timp de aproape un secol, pentru a oferi placerea unor momente memorabile.
6476 vizualizări
CUȚITELE HELLE – CREATE PENTRU A FI FOLOSITE!„ Nu există scurtătură pentru perfecţiune” este ideea cu care compania norvegiană Helle a pornit la drum, idee pe care membrii angajaţi o pun în practică zi de zi, din momentul în care concep un nou model de cuţit şi până la finisarea celor mai mici detalii finale ale acestuia.
4016 vizualizări
Led Lenser face parte din noua generaţie de lanterne şi a fost concepută pentru profesionişti şi cei care doresc performaţe înalte.
3434 vizualizări
Proiectilul Ballistic Silvertip de la Winchester este un glonţ de mare viteză cu o traiectorie aplatizată şi este recomandat atât pentru vânătoarea la goană cât şi cea la dibuit. Proiectilul este produs în două variante, funcţie de talia vânatului, pentru vânat mare şi vânat de talie mică.
7272 vizualizări
Marca Poloneză Delta Optical a fost creată în anul 2002 de către o grupare de persoane pasionate. Timp de mulţi ani, am fost interesaţi de echipamentele optice şi le-am testat ca, în cele din urmă să se materializeze in formarea propriei companii, pentru că nu există o modalitate mai bună de viaţă decât un loc de muncă pentru practicarea unui hobby sau cu hobby-iul să creezi un loc de muncă.
1345»11
 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.