Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie si exemplar de trofeu ), Capriorul femela, Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel, si de trofeu pana pe 15 noiembrie), Cerbul lopatar (Mascul de selectie, femela, vitel si de trofeu), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Iepurele de camp, Iepurele de vizuina, Jderul, Mistretul, Muflonul, Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea, Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
 
 
12356»11
4696 vizualizări
Vremea căpriorilor continuă cu șanse mari de reușită și în ultima parte a lunii iulie iar ieșirile în teren, fie pentru observații, fie la vânătoarea prpriu-zisă oferă posibilitatea apropierii exemplarelor de selecție sau alegerea trofeului mult dorit. Aceleași ieșiri în teren pot oferi ocazia întâlnirii cu doi dintre răpitorii cu păr ce trebuie extrași fără îndoială din fondurile de vânătoare: vulpea și mai ales șacalul. Cel din urmă cunoaște o dezvoltare explozivă în mai toate teritoriile unde se află instalat de ceva vreme, dar și în teritorii noi, și nu sunt deloc puține, teritorii pe care nu ezită să le populeze influențând negativ echilibrul natural, în dauna vânatului util.
4754 vizualizări
Carabinele semi-automate au generat în timp polemici care persistă şi acum în rândul vânătorilor. Ce armă este mai potrivită unui anumit gen de vânătoare, ce performanţe trebuie să întrunească arma ca să răspundă tuturor situaţiilor întâlnite...? În toate variantele sale, SAUER 303 întruchipează filozofia Sauer & Sohn: performanță superioară cu forma atemporală a unei arme de vânătoare clasice. Fiecare ochire duce la plăcere; fiecare vânătoare duce la reperarea unei noi oportunităţi. Avantajele carabinelor S303 scot în evidenţă ceea ce probabil era cunoscut de cărte toată lumea şi de foarte multă vreme şi anume că SAUER este unul dintre producătorii importanţi de armament de vânătoare ce stabileşte puncte de reper în industria din domeniu.
1789 vizualizări
Fascinaţia vânătorii determină în totdeauna generarea de lucruri noi şi păreri multiple despre acestea. De aceea nu poţi avea niciodată un răspuns concret la întrebarea "Care este cel mai bun proiectil"? Tipul de vânătoare practicat, cum iei linia de ochire, distanţa, calibru, arma pe care o deţii și, desigur nu în ultimul rând, preferințele personale ale fiecărui vânător, toate acestea determină obţinerea multiplelor păreri despre acest subiect. RWS reuşeşte să determine răspunsuri pertinente la îndeplinirea cerinţelor fiecărei situaţii, cu o gamă variată de încărcături și gloanţe. 100 de ani de competență în proiectarea de muniţie de vânătoare sunt baza pentru cea mai recentă inovație de la RWS.
1582 vizualizări
Victory PRF de la Carl Zeiss – cu telemetru vă oferă o formulă simplă pentru obţinerea datelor exacte. Puteţi avea toţi factorii-cheie în mână: optică de înaltă performanţă, imagini strălucitoare, luminoase şi clare.
5556 vizualizări
As dori sa supun atentiei dumneavoastra un brand cu un mare prestigiu al opticii mondiale din timpurile noastre, cu un trecut si prezent consistent care a rezistat tuturor incercarilor la care a fost supus atat in plan civil (vanatoare, tir sportiv ), cat si militar (tactic) luand ”punctaje” maxime la toate capitolele (optica,mecanica,design ) in acelasi timp fiind un ocupant PERMANENT al podiumului celor mai bune lunete care s-au fabricat vreodata in Lume. Reusind toate acestea, printr-o legendara atentie la detalii, nefacand niciun rabat de la calitate si adaptandu-se din mers tuturor cerintelor ”consumatorului” modern......si nu numai. De care, din pacate nu ati/am avut parte la modul in care sa il putem gasi disponibil constant pe…
2847 vizualizări
Cu o istorie datând din 1825, Slier & Bellot ocupă unul dintre primele locuri în rândul companiilor de prestigiu care produc muniţie. Dacă la început s-a ocupat primordial cu producerea capselor pentru armele de infanterie, din 1870 producţia s-a orientat spre muniţie, ajungând ca în numai câţiva ani să producă până la 10 milioane de cartuşe pe an.
7892 vizualizări
Beneficiind de experiența acumulată de-a lungul a mai bine de un secol, GECO produce o gamă largă de muniție pentru vânătoare dar și pentru alte discipline de tir spotiv sau de compețiție. Expresie a tehnologiei moderne puse în practică și a investițiilor în cercetare și dezvoltare, compania aduce pe piața de specialitate produse de înaltă calitate, ce pot răspunde celor mai exigente cerințe din partea vânătorilor și a sportivilor de performanță. Fondată în anul 1887 în Germania, compania se dezvoltă pe piața de arme și muniție, iar în anul 1966 are loc o consolidare a ei sub umbrela firmei Dynamit Nobel AG, pentru ca în anul 1972 să fie preluată de compania elvețiană RUAG unde se alătură mărcilor de renume RWS®,…
3665 vizualizări
Cunoscuta firmă GAMO introduce noul sistem revolu’ionar cu gaz inert IGT – Inert Gas Technology, pentru încărcarea armelor cu aer comprimat. Fondată în 1959 în Spania, pe atunci sub numele de El Gamo, compania este în prezent cel mai mare producător de arme cu aer comprimat din Europa.
2602 vizualizări
Folosind rezultatele ultimelor cercetărilor şi tehnologie de vârf, RWS a pus la punct o nouă generaţie de proiectile cu deformare la impact, RWS Evolution. Tehnica de îmbinare prin întrepătrundere – power bonding, îmbinată cu designul excelent al unei cămăşi ce protejează interiorul ţevii au permis obţinerea unu glonţ cu performanţe impresionante în vânătoarea la specii de vânat mare, la majoritatea distanţelor uzuale de tragere.
3326 vizualizări
Clasic şi felxibilRobustele Classic Diavari beneficiază de experiență îndelungată Carl Zeiss. Concepte optice pentru utilizare în amurg și acoperirile multistrat de înaltă performanță Carl Zeiss T * multi-strat pentru a crea condiții ideale pentru vânătoare.
12356»11
 
© 2002-2020. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.