Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Caprior femela, Cerbul comun (femela si vitel), Cerbul lopatar(femela si vitel), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Iepurele de camp, Iepurele de vizuina, Jderul, Mistretul, Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara (pana pe 20 ian), Garlita mare (pana pe 20 ian), Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
 
 
1«56891011
1521 vizualizări
LED LENSER® X7R este o lanternă spectaculoasă, cu acumulatori având un sistem inovator de încărcare.Două lentile reflector sincronizate conferă lămpii un aspect care entuziasmează prinformă şi uimeşte cu tehnica inovatoare. Puteţi focaliza obţinând un flux luminos de până la 500 lumeni* treptat sau puteţi ilumina zona învecinată până în 45 metri, în mod circular şi omogen.
1758 vizualizări
Pe timpul lui Einstein lanternele de buzunar cântăreau de câteva ori mai mult decât LED LENSER® seria K şi aveau numai o fracţiune din randamentul luminos al acestor modele. Aceste lanterne cu greutate redusă şi cu o lumină strălucitoare sunt alimentate cu baterii pastilă economice. LED-ul are durată indelungată de viaţă.
26571 vizualizări
Exista practic doua tipuri de binocluri: binocluri cu prisme Porro (are forma de M) si binocluri cu prisme Roof (are forma de H). In trecut toate binoclurile aveau prisme Porro. In ultimii ani au aparut insa noile versiuni de roof prisme a caror idee a fost mai intai de toate sa creeze binocluri mai mici si mai usor de manevrat. In ce priveste calitatea optica a celor doua tipuri, nu exista astazi nici o diferenta (unii sunt insa in continuare de parere ca binoclurile Porro au o perceptie stereoscopica mai mai buna datorata distantei dintre lentile). Binoclurile Porro sunt in continuare mai mari pe cand celelalte mai mici. Pretul la binocluri Porro este intotdeauna mai scazut decat la celelate asa ca daca esti dispus sa cari…
1586 vizualizări
Noul Browning A5"Humpback" aminteşte de predecesorul său ilustru, dar numai forma liniilor sale sunt singurele lucruri care arată legătura între cele două arme. Noul BROWNING ® A5 a fost proiectat pentru a fi cea mai fiabilă și mai rapidă puşcă semiautomată cu sistem de operare inerţial. Noul A5 este garantat 100.000 cartuşe trase. Această garanție de fiabilitate se bazează pe inovaţiile tehnice incluse Kinematic Drive™(care este sufletul armei), setul de şocuri Invector DS™ (1/4, 1/2, 3/4), ţeava Back-bored Vector Pro ™, dar şi pad-ul Inflex II şi sistemul de reâncărcare Speed Load Plus.
2313 vizualizări
ZEISS prezintă gama de lunete VICTORY V8 şi stabileşte astfel o nouă linie de demarcare. Flexibilitatea unică, luminozitatea şi strălucirea plus alături de compactitate şi robusteţe sunt rezultatele experimentărilor tehnologice de vârf de la ZEISS, combinată cu cei 165 de ani de experienţă pe piaţa de specialitate.
6606 vizualizări
Nu este o gluma sau o greseala: noul model Beretta A400 Xplor Action este prima semiautomata de vanatoare cu alice echipata – incepand cu modelul standard- cu un dispozitiv electronic care, printre alte functii, contorizeaza précis numarul de focuri tras cu arma respectiva. Echipata cu toate dotarile care au facut din seria A400 un succes, este semiautomata pe care o poti folosi cu toata increderea, indifferent de vanatul vizat, munitia pe care o folosesti sau perioada anului in care vanezi. Versatilitatea acestui model creste si mai mult, prin faptul ca bascula armei este echipata din fabrica cu orificii unde se pot insera baze pentru montajul sistemelor optice de ochire de diverse feluri. Incepand de azi, A400 Xplor Action este…
41423 vizualizări
Vedeţi imaginea la dimensiunea completăAcest ghid este destinat in special incepatorilor care aleg prima carabina de precizie...dar, poate ca si altii pot alege cite ceva din el. Din nou, este mai mult opinie decit litera de lege, si sint mai mult decit deschis la comentarii, si chiar putetzi striga "blasfemine" daca argumentati.Asadar... Inainte de a vorbi despre ce alegem trebuie sa vorbim un pic de tipurile de carabine. Pe scurt, si fara pretentzie de a epuiza subiectul in nici un fel, tipurile principale sint urmatoarele:  
3265 vizualizări
Armele de vănătoare Baikal beneficiază de cei 40 de ani de experiență perfectată de fabricație, perioadă în care cele peste două milioane de arme produse, au căpătat și o bogată tradiție și recunoaștere în rîndul vănătorilor, grație calităților și încrederii în folosire dovedite de-a lungul timpului.
3428 vizualizări
Dacă ar fi să enumerăm câteva din caracteristicile şi calităţile armelor de vânătoare produse de Blaser trebuie să avem în vedere calitatea materialelor de fabricaţie, acurateţea şi rapiditatea mânuirii, siguranţa folosirii şi nu în ultimul rând faptul că sunt arme de încredere, rezistente, pe care te poţi bizui indiferent de timpul şi condiţiile de folosinţă. Toate acestea sunt perfect valabile şi în cazul carabinelor Blaser R8.
4651 vizualizări
Linia de cartuşe cu înaltă performanţă MG2 FLASH 42 MAGNUM, a fost concepută pentru a pune în valoare întregul potenţial al pulberii MG2 cu care sunt încărcate. Cartuşele imprimă o viteză ridicată snopului de alice chiar şi la greutatea de 42 de grame a acestuia. Pulberea MG2 este rezultatul propriilor cercetări desfăşurate în laboratorul balistic al firmei Baschieri & Pellagri.
1«56891011
 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.