Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul (pana pe 15 apr), Vulpea.

-Pasari: Cotofana, Sitarul de padure (pana pe 15 apr).

 
 
Publicitate
 
 
 
BOCANCII JAHTY JAKT PREMIUM
4084 vizualizări

Bocancii JahtyJakt fac parte din încălţămintea destinată deplasărilor în cele mai diverse şi dificile condiţii de teren, asigurând un confort sporit şi protecţie adecvată.

JahtyJakt este una dintre cele mai apreciate firme finlandeze atât pe plan naţional cât şi internaţional, unde şi-a câştigat un loc de prestigiu şi recunoaşterea pe piaţa de specialitate.

Bocancii sunt confecţionaţi din piele naturală dublată cu o membrană – AIR- TEX membrane, impermeabilă la apă şi respirabilă în acelaşi timp. Membrana impiedică pătrunderea apei în interiorul bocancilor şi permite eliminarea spre exterior a vaporilor de transpiraţie creaţi în interior. Pe interior, bocancii sunt căptuşiţi cu un strat din material termoizolator călduros – Thinsulate 200g, material laminat direct pe interiorul membranei AIR-TEX. Datorită acestor calităţi vom beneficia permanent de confort sporit în special în depălasările lungi când trebuie să avem picioarele foarte bine protejate.

Cusăturile sunt triple şi sunt etanşate cu o bandă adezivă confecţionată din aceeaşi membrană impermeabilă la apă – AIR-TEX membrane. Pielea este tratată la rândul ei atât împotriva pătrunderii apei cât şi împotriva petelor. Bocancii pot fi uşor întreţinuţi prin aplicarea regulată, după curăţire, a cremei sau a cerii speciale pentru încălţăminte outdoor.De asemena bocancii beneficiază de tehnologia Scentech, care blochează şi elimină mirosurile produse de bacterii şi previne răspândirea mirosului uman în mediul natural. În acest fel, urmele noastre nu ne vor trăda, iar vânatul nu va fi influenţat şi/sau avertizat de prezenţa noastră. Astfel vom putea efectua observaţiile fără a distrage atenţia sau deranja vânatul în mediul său natural.

Talpa bocancilor este confecţionată după sistemul Vibram, cu patru straturi suprapuse, ce protejază perfect piciorul, oferind în acelaşi timp confort, aderenţă şi tracţiune sporită, indiferent de condiţiile de teren în care ne deplasăm. Pe interior, talpa este prevăzută cu tălpici/branţuri absorbante, tratate antibaterii, tălpici ce oferă un plus de amortizare la şocuri şi pot fi detaţate şi spălate corespunzător.

Designul înalt, cu şireturi avansate spre gambă, oferă un suport superior gleznelor, pentru cazul în care ne aflăm pe teren accidentat, reducând în acelaşi timp efortul fizic la deplasare, iar vârfurile dublate la exterior cu material rezistent, asigură o protecţie crescută degetelor de la picioare.

Graţie materialelor de calitate, designului şi confecţionării atente pe tot parcursul procesului de fabricaţie, bocancii JahtyJakt oferă vânătorilor şi iubitorilor activităţilor outdoor, garanţia confortului şi a siguranţei la deplasare, chiar şi în cele mai dificile condiţii de teren şi de vreme.

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.