Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Jderul, Nevastuica,Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana.

 
 
Publicitate
 
 
 
GECO EXPRESS – PRECIZIE, VERSATILITATE, ENERGIE, SIGURANȚĂ
9525 vizualizări

Beneficiind de experiența acumulată de-a lungul a mai bine de un secol, GECO produce o gamă largă de muniție pentru vânătoare dar și pentru alte discipline de tir spotiv sau de compețiție.

Expresie a tehnologiei moderne puse în practică și a investițiilor în cercetare și dezvoltare, compania aduce pe piața de specialitate produse de înaltă calitate, ce pot răspunde celor mai exigente cerințe din partea vânătorilor și a sportivilor de performanță.

Fondată în anul 1887 în Germania, compania se dezvoltă pe piața de arme și muniție, iar în anul 1966 are loc o consolidare a ei sub umbrela firmei Dynamit Nobel AG, pentru ca în anul 1972 să fie preluată de compania elvețiană RUAG unde se alătură mărcilor de renume RWS®, Rottweil®, Norma® și Hirtenberger®.

Proiectilul GECO Express este recomandat pentru o varietate largă de specii de vânat, mic sau mare, pornind de la răpitoarele cu păr precum vulpea sau șacalul, pentru căprior și capră neagră și ajungând până la mistreț, demonstrând permanent o eficacitate sporită, în special pentru tirul la distanță.

Razanța foarte mică, viteza superioară și transferul rapid al energiei, disponibil egrație designului special al proiectilului, au contribuit la plasarea modelului GECO Express în categoria proiectilelor cu mare versatilitate, apreciate la nivel înalt pe piața de specialitate.

Noul GECO Express Tip, vârful polimeric al proiectilului - 1, forma proiectilului, - 2, concepută pentru a opune o rezistență minimă la deplasare, combinată cu razanța extrem de mică a proiectilului, permit obținerea unei precizii extrem de ridicate în tirul la mare distanță, eliminând practic corecția la punctul de ochire pentru anumite distanțe de tragere. Designul și construcția cămășii proiectilului - 3, fac posibilă obținerea unei viteze superioare pe parcursul întregii traiectorii, fapt ce permite menținerea energiei până la impact și transferul rapid și eficient al acesteia în corpul țintei, demonstrând astfel o eficacitate excelentă a tirului, grație puterii sporite de doborâre a vănatului.

Vârful polimeric, facilitează pătrunderea proiectilului în țintă, urmată de o expansiune controlată a acestuia, în vederea obținerii efectului maxim pentru doborârea rapidă și fără suferință a piesei, protejând în același timp calitatea cărnii vânatului.

Comparativ cu alte modele de proiectile de la GECO cum sunt GECO Zero, GECO Plus sau GECO Softpoint, GECO Express se detașează net în ceea ce privește razanța scăzută, oferind o precizie sporită plus o putere de doborâre semnificativă. Adăugănd acestor elemente varietatea net superioară de calibre disponibile pentru acest model pe piața de specialitate, pornind de la.223 Rem.,.243 Win.,.270 Win.,.300Win.Mag., 30-06,.308 Win., și până la 9,3X62, putem observa disponibilitatea excepțională a modelului Express de la GECO, ce permite folosirea lui la cele mai diverse specii de vânat, mic și mare, de la vulpe și până la mistreț.

Având în vedere faptul că în lunile iunie-iulie, este permisă vânarea vulpii, a șacalului dar și a a căpriorului - mascul, și ținând cont de versatilitatea demonstrată a modelului GECO Express, alegera acestuia pentru ieșirile în teren în această perioadă poate constitui opțiunea perfectă pentru a ne asigura o muniție de înaltă calitate și reușita partidelor de vânătoare mult așteptate!

 
© 2002-2023. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.