Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Capriorul mascul, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana.

 
 
Publicitate
 
 
 
Bocancii Calzados Bestard
2425 vizualizări

Calzados Bestard este o afacere de familie, înfiintată în 1940 si situată în Lloseta, la poalele muntelui Serra Tramuntana, pe insula Mallorca, Spania.

Pasiunea moştenită de la înaintaşii actualilor conducători, a fost întotdeauna de a produce ghete si pantofi de cea mai înaltă calitate posiblă la nivel tehnic.

Ambitia de a fi prima alegere atât pentru iubitorii de aer liber cât si profesionisti i-a împins către producerea de încălţăminte la cel mai înalt nivel de confort, durabilitate, sigurantă si functionalitate.

Pentru a atinge acest obiectiv, a fost combinată experienta de artizan în domeniul fabricării încălţărilor cu cele mai recente progrese în tehnologie, design si materiale, legătura strânsă cu companii de top, cum ar fi Gore-Tex, Vibram, Perwanger, Schoeller, Frasson Solemakers etc, fapt care a dus la dezvoltare,devenind în cele din urmă un brand consolidat si recunoscut, atât în Spania, cât si pe pietele internationale.
Produsele sunt împărtite în trei categorii diferite, în functie de domeniul de activitate pentru care sunt proiectate.

Filozofia Bestard.
Întotdeauna pentru a face ghete de cea mai înaltă calitate folosind tehnologie cea mai avansată posibil, să se concentreze pe ceea ce ştiu cel mai bine si întotdeauna să păstreze dorinţa de îmbunătătire, ascultând cu atentie fiecare sfat oferit de clienţi, experti si propriile lor picioare. Să fie deschişi, flexibili, sa lucreze in echipă cu distribuitorii şi furnizorii. Întotdeauna să rămână cu picioarele pe pământ (în toate sensurile cuvântului!) si să păstreze plăcerea de a face încălţăminte care să se poarte.


Modelul 0856 Kathmandu, foarte rezistent la drumetii montane în orice sezon, concepuţi dintr-o singură bucată de piele Perwanger, cu bandă de cauciuc dispusa 360 º pentru a proteja pielea când sunt folositi pe câmpurile de grohotisuri. În ciuda robustetii lor, sunt neobisnuit de confortabili, cu un grad ridicat de libertate de miscare. Ideali pentru trasee lungi, fară să conteze cât de dur este terenul sau conditiile de vreme.
Caracteristici:
Caramb piele groasa 2,6mm Perwanger tratată water repellent/ bandă protectie

Captuşeala Gore-Tex ® Performance Comfort

Lamelă Bestflex 3 / normală

Branţuri anatomice

Greutate 1.530 g. / pentru mărimea 40 4/3

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.