Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Capriorul mascul, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana.

 
 
Publicitate
 
 
 
Camere de luar vederi termice FLIR sau cum poti vedea natura cu alti ochi - In Romania prin Arrow International
2941 vizualizări

FLIR – sau a vedea natura cu alţi ochi
Camerele de luat vederi termice fac ca diferenţele mici de temperatură să fie extrem de vizibile. Pe baza acestor diferențe de temperatură se creează o imagine clară. În plus, contrastul termic detectat este extrem de greu de mascat. Acest lucru înseamnă că inclusiv pe timp de zi, veți vedea în mod clar animalele ascunse, camuflajul lor natural nemaifiind un avantaj.

Comparativ, intensificatorul de imagine, menționat de asemenea ca tehnologie I2, amplifică cantități mici de lumină de mii de ori, astfel încât obiectele pot fi văzute pe timp de noapte. Intensificatorul de imagine are nevoie de sursă slabă de lumină ambientală (chiar și lumina stelelor este suficientă pentru obţinerea unei imagini într-o noapte senină) dar în anumite condiții, cum ar fi cerul acoperit de nori grei, pot limita eficiența acestuia. In mod similar, prea multă lumina poate distruge sistemul și reduce eficacitatea lui.
Camerele de luat vederi termice oferă beneficii substan
țiale lucrând prin detectarea energiei termice, nu are nevoie de lumină şi produce o imagine clară în cele mai întunecate condiţii. Camere de luat vederi termice nu sunt afectate de cantitatea de lumină, astfel încât nu eşti orbit atunci când priveşti spre o sursă de lumină.

Toate camerele FLIR Scout de luat vederi au următoarele caracteristici:

Ușor de utilizat: Camerele de luat vederi termice Scout sunt pe deplin controlabile cu butoanele pe partea posterioară a unității.

Extrem de portabile și robuste: FLIR Scout-Series sunt sisteme extrem de compacte și foarte ușoare.
InstAlert TM: Culori unice caracterizează InstAlert, cele mai tari nuanţe de ro
șu fac extrem de vizibile animalele în imagine termică.

1. FLIR PS-Series - ultra-compact
Modelele FLIR PS sunt unită
ți extrem de accesibile, oricine își poate permite observările termice nocturne, nu mai este necesar să se utilizeze aparate a caror tehnologie este mai puțin eficace noaptea.

Imaginile termice clare
FLIR PS-Series sunt echipate cu un detector microbolometru nerăcit, ce oferă imagini termice clare, fie că este zi sau noapte.
Modelul FLIR PS-32 produce imagini termice cu rezoluţie 320 x 240 pixeli, iar utilizatorii care nu au nevoie de această imagine mare, pot alege PS-24 cu imagini de 240 x 180 pixeli. Toate camerele sunt dotate cu software avansat care oferă imagini clare fără a fi nevoie de ajustări ulterioare.

LED tasklight – toate modelele seriei FLIR PS sunt dotate cu un tasklight LED în partea frontală. Acesta poate fi folosit pentru a ilumina o suprafață mică pe disţante scurte.

Baterie – seria FLIR PS este echipata cu acumulatori Li-Ion.cu o durată de funcționare tipică de la 5 până la 7 ore.

Performanță: FLIR PS-32 poate detecta un om la o distanță maximă de 450 metri. PS-32, de asemenea are zoom digital 2x, astfel încât puteți avea un detaliu mai larg atunci când este necesar.

2. FLIR TS-Series – rezistente la şoc

Imaginile termice clare
FLIR TS-Series produce imagini termice cu rezoluţie 320 x 240 pixeli, iar cele mai mici detalii pot fi observate. Toate camerele din serie sunt dotate cu software avansat care oferă imagini clare fără a fi nevoie de ajustări ulterioare.

Zoom digital - Un zoom digital 2x vă permite să puteți avea un detaliu mai larg atunci când este necesar.

“Hot shoe” - FLIR TS-Series este dotată standard cu sistem " Hot shoe " , ușor de montat pe aparat, care are conexiune „power-in and video-out. Acest lucru înseamnă că TS poate fi
complet opera
țional pe un trepied în timpul încărcării bateriei.

Baterie – seria FLIR TS are un timp de funcționare de până la 5 ore la o singură încărcare şi se alimentează de la 4 acumulatori AA NiMH sau baterii AA Alcaline şi Li-Ion.

Obiectiv Extender – Modelele TS24 și TS32 pot fi echipate opţional cu un obiectiv Extender 2X. Acesta oferă un câmp vizual de 12 ° pentru o performanţă sporită.

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.