Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Capriorul mascul, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana.

 
 
Publicitate
 
 
 
Blaser Active Outfits - Echipamente pentru vânători activi
2574 vizualizări

Păstrând ideea de excelenţă în fabricarea produselor ce poartă marca Blaser, compania germană a dezvoltat de ceva vreme şi continuă să îmbunătăţească, programul dedicat echipamentelor pentru vânătoare.


Fiecare haină Blaser reprezintă cel mai înalt nivel tehnologic în ceea ce priveşte materialul folosit. O atenție specială a fost acordată pentru crearea detaliilor practice, buzunarelor, accesoriilor și elementelor decorative ce subliniază aspectul elegant şi exclusivist pentru vânătoare. Corelarea activă a ţinutelor este o combinație unică a calităţii consecvente și a tradiției de vânătoare cu funcţionalitatea și aspectul modern, rezultând haine de înaltă clasă, extrem de versatile.

100% vânătoare. 100% prezentabil. Sunt principiile de bază pe care Blaser şi-a dezvoltat colecţiile de sezon.

Ţinutele Active Outfits sunt recunoscute pentru durabilitatea, funcționalitatea și eleganța sportivă. În scopul de a menține acest standard ridicat de excelență, Blaser a dezvoltat propriile materiale şi membrane.

Fiecare linie de echipamente este gândită pentru toate situaţiile de vânătoare întâlnite, cu interpretare individuală de management a umidităţii și uzurii. Materiale durabile realizate din fibră de bumbac și fibre elastice, ce oferă libertate de mișcare, la care se adaugă materialele speciale respirabile pentru confort, finisajele de mare clasă fac ca Blaser Active Outfits să fie prima alegere pentru vânătorii ce doresc un echipament exclusivist.

Ramtex: fibră textil rezistentă cu aspect piele de căprioară, dublează în special zonele care sunt supuse cel mai mult uzurii. Subliniază aspectul elegant dar are rol de agent de respingere a murdăriei și se usucă rapid.Rambrane: membrană funcțională, special dezvoltată pentru vânătoarea activă și la pândă. Rezistentă la vânt, impermeabilă (10.000 mm coloană de apă), respirabilă (13.000 g/qm/24h). Datorită permeabilităţii ridicate, vaporii de apă sunt eliminaţi chiar și la temperaturi extrem de scăzute. Este elastică, silenţioasă și extrem de durabilă.

RAMshell se bazează pe un sistem respirabil în trei straturi, care satisface cele doua cerinţe protecţia împotriva intemperiilor cu confortul.
Gestionarea eficientă a umidităţii vă ajută să vă păstraţi uscat și cald, chiar și atunci când corpul este în acțiune permanentă.

PRIMALOFT – asigură o izolare termică perfectă chiar și atunci când materialul este ud. Extrem de silențios și mai puțin voluminos, hidrofug cu uscare rapidă, respirabil și eficient termic

Thinsulate - oferă o densitate foarte mare de fibre, ce formează în jurul corpului un strat de aer protector ce oferă climat optim corpului. Este respirabil, hidrofug, uşor de întreţinut.

Teflon – tratament exterior al materialului de bază, pentru obţinerea agentului de respingere a apei și murdăriei, cu dublu rol de a îmbunătăți rezistenţa materialului.

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.