Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul (pana pe 15 apr), Vulpea.

-Pasari: Cotofana, Sitarul de padure (pana pe 15 apr).

 
 
Publicitate
 
 
 
LED LENSER ® P7 - In Romania prin arrow International
1934 vizualizări

LED LENSER ® P7 este cel mai vândut model din seria P şi a entuziasmat milioane de utilizatori din întreaga lume. Proporţiile acesteia au fost de la început aşa de bine concepute, încât nu au fost necesare decât modificări nesemnificative de dimensiuni. Totuşi s-a reuşit adaptarea aspectului, astfel încât să devină inconfundabilă. Noile caracteristici de design sunt accente motivate ergonomic, care nu numai că arată bine, ci îmbunătăţesc şi manevrabilitatea şi funcţionarea lanternei.

În noua versiune, pentru LED LENSER ® P7.2 s-au îmbunătăţit caracteristicile forte şi s-au luat în calcul şi sugestiile clienţilor: un comutator mai mare cu profil non-alunecos facilitează utilizarea confortabilă, chiar şi la portul mănuşilor. Lentila recalculată, un sistem de răcire revizuit, cea mai nouă tehnică de fabricare a LED -ului şi o ergonomie îmbunătăţită sunt caracteristici care fac din acest model cea mai bună lanternă LED LENSER ® P7din toate timpurile.

Comutator cu design ergonomic
Diametrul comutatorului a devenit mai mare şi face utilizarea cu mănuşi simplă şi confortabilă. Noul design cu punctul roşu garantează în plus o manevrabilitate îmbunătăţită.

Coroană cu orificii care luminează, pe fundal roşu
Mulţi dintre utilizatori au sugerat ca orificiile din coroană să lumineze. Astfel, chiar şi atunci când lanterna este aşezată pe verticală pe o suprafaţă plană, se poate observa că aceasta încă luminează.

Frozen Black Coating
Noul strat mat nu este numai plăcut la atingere, sporeşte, de asemenea, manevrabilitatea lanternelor şi este, în plus, extrem de durabil.Noul cip cu LED
Au fost testate pentru întreaga serie P, noile cipuri performante cu LED şi au fost utilizate modelul optim.

Lentila reflector recalculată
Lentila reflector este piesa centrală a sistemului brevetat Advanced Focus System. Aceasta a fost recalculată iar diametrul ei a fost mărit la multe din modele. Astfel fluxul de iluminare este mai omogen şi distribuţia luminii este optimizată.

Mai multă putere de iluminare
Prin interacţiunea lentilei optimizate cu noul cip cu LED se obţine o putere enormă de iluminare. Comparativ cu reflectoarele uzuale cu oglindă, lentila reflector inovatoare este semnificativ mai eficientă.

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.