Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Caprior femela, Cerbul comun (femela si vitel), Cerbul lopatar(femela si vitel), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Iepurele de camp, Iepurele de vizuina, Jderul, Mistretul, Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara (pana pe 20 ian), Garlita mare (pana pe 20 ian), Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
 
 
Multitool Leatherman Juice S2
4386 vizualizări

In Oregon, localnicii sunt obișnuiți să aiba in permanenta lucruri de facut - s-ar putea numi ca acesta este spiritul de pionierat.
E doar modul în care fac ei lucrurile. Este motivul pentru care Tim Leatherman a construit primul său instrument multi-tool și motivul pentru care Leatherman Tool Group a făcut promisiunea catre comunitate să rămână companie locala.

Dupa ce a petrecut copilăria în Oregon, Tim Leatherman a studiat si a primit Bachelor of Science in Inginerie Mecanica la Universitatea de Stat din Oregon. Timpul petrecut în călătoriile din străinătate - care a inclus tot soiul de dificultati, cum ar fi cazarea la pensiuni, sau faptul ca a condus un Fiat de doar 300 dolari - Tim s-a convins de necesitatea unui clește, inclus intr-un instrument multi-tool. "
Am avut un vechi cuțit Scout Boy și l-am folosit pentru orice, de la feliere pâine pana la a face reparatii la mașină.
Dar am simtit nevoia si am continuat sa-mi doresc de a avea o pereche de clești!"Leatherman vă oferă un produs inovator, aparut dupa multi ani de inovatie si teste.
Juice S2 (H.LTG.70202081N)

Subțire și ușor, S2 dispune de multiple ustensile şi un finisaj al mânerului din aluminiu anodizat.

Functiuni

1. Vârful ascuțit al cleștelui – forma ideală pentru manevrarea pieselor mici sau spații înguste.

2. Clește regular - pentru priderea sau manevrarea materialelor.

3. Tăietor de sârmă - lame ideale pentru tăierea sârmă material tare.

4. Tăietor sârmă – otel inox 420 HC pentru tăierea sârmei uzual .

5. Cuţit 420HC - un oțel carbon de înaltă calitate, inoxidabil, care este rezistent la coroziune și poate fi ușor de întreținut.

6. Foarfece - pentru tăierea hârtiei sau alte materiale usoare

7. Deschizător de conserve

8. Deschizător sticle

9. Şurubelniţă cap Phillips

10. Şurubelniţă cap mediu - mare

11. Şurubelniţă mică

12. şurubelniţă extra-mică

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.