Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie), Capriorul, Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel iar de la 10 sep mascul de trofeu), Cerbul lopatar (Mascul de selectie, femela si vitel), Cainele enot(de la 15 sep.), Dihorul comun(de la 15 sep.), Hermelina(de la 15 sep.), Jderul(de la 15 sep.), Marmota (de la 15 sep), Mistretul, Muflonul (de la 15 sep), Nevastuica(de la 15 sep.), Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna(de la 15 sep), Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea(de la 15 sep), Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure(de la 15 sep), Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
 
 
LED LENSER – M3R
4345 vizualizări

Istoria companiei LED LENSER începe relativ recent, în annul 1993, când cei doi frați Rainar și Harald Opolka au pus bazele companiei, pornind la drum cu numai 1 000 de mărci germane, după ce banca le respinsese proiectul ca fiind fără viitor. Cu pasiune, curaj și dedicație, producția s-a dezvoltat rapid, iar firma a juns să realizeze vânzări de 200 de milioane de Euro în primii cinci ani de la înființare, lanternele LED situându-se printre cele mai vândute în lume.

Modelul M3R este în prezent cea mai mică lanternă reîncărcabilă a gamei produse de LED LENSER®. Cu o putere maximă de iluminare, în designul stilizat al seriei M, de peste 200 lumeni*, lanterna cu dimensiuni reduse are o greutate de numai 46 grame inclusiv bateriile.

Durata de iluminare însumează, în funcţie de modul de iluminare, între una şi cinci ore**. Aceasta este echipată, ca de altfel unele modelele High Performance Line, cu sistemul brevetat Advanced Focus System şi dispune de trei moduri de iluminare - Power, Low Power şi Strobe.


Sistemul de focusare avansat - Advanced Focus System (ASF) brevetat, combină cele două siteme tradiționale de concentrare a luminii, cel lentilă și cel reflector, rezultând un spot luminos uniform chiar și la mare distanță și omogen pentru vederea foarte aproape. ASF permite obținerea unei lumini de calitate superioară atât la apropiere, necesară spre exempălu pentru citirea unei hărți, cât și pentru luminarea la distanță apreciabilă, așa cum avem spre exemplu nevoie să luminăm pe timp de noapte o cărare ce se pierde în depărtare, în desișul pădurii. Lumina va fi în ambele situații plăcută pentru ochi, clară și strălucitoare.

Sistemul de iluminare inteligent – Smart Light Technology (SLT), face posibilă programarea lanternei pentru situația de concretă în care ne aflăm. Modul de iluminare Puternic – Power, Economic – Low power și Intermitent – Strobe, se poate schimba printr-o simplă apăsare pe buton, permițând adaptarea luminii lanternei la activitatea sau necesitatea momentului.

Sistemul de avertizare baterie descărcată - Low Battery Message – vă anunță când
acumulatorul este aproape de epuizarea energiei de alimentare și este momentul pentru a fi reâncărcat sau schimbat cu unul încărcat.


Din pachetul modelului M3R face parte și staţia de încărcare externă, cu racord USB şi indicator al stării de încărcare. LED -ul cu care este echipată lanterna este din seria de înaltă clasă - High End Power LED, ce emite o lumină de calitate ridicată.

Durata de iluminare în setarea de putere - Power: 2 ore ** iar in cea de putere economică - Low Power: 6 ore**. Distanţa de iluminare in starea Power: 130 m* iar în Low Power: 40 m*.

Alte date tehnice:
• Greutate 45 g
• Lumeni Power: 220 lm*
• Low Power: 20 lm*
• Baterii: 1xAA Li-Ion, reîncărcabile, cu litiu
• Compartimentul bateriilor 1,2 Wh***
Lanterna este confecționată din materiale rezistente, de înaltă calitate iar caracteristicile pe ansamblu o recomandă pentru o arie largă de utilizări, de la activitățile recreative în aer liber și până la ieșirile pentru partide de vânătoare și pescuit sportiv. Clema de prindere permite atașarea ușoară fie la centură fie la echipamentul auxiliar folosit. Grație calităților, performanțelor și tehnologiei înglobate, modelul LED LENSER® M3R este o lanternă ce nu trebuie să lipsescă din trusa de echipament a celor pasioanți de activitățile outdoor și nu numai.
Date tehnic

*Curent de iluminare (lumeni), respectiv distanţa maximă de iluminare (metri) măsurată la setarea respectivă, indicată în tabel, la pornirea cu un acumulator complet încărcat. Este vorba de valori medii, care pot diferi în caz individual cu +/- 15 %, în funcţie de cip şi de acumulator.** Durata medie de iluminare a setării indicate în tabel până la un flux luminos de 1 lumen.

*** Valoarea aritmetică a capacităţii în watt-ore (Wh). Acest lucru este valabil pentru bateria/bateriile inclusă(e) în setul de livrare al articolului corespunzător, respectiv, la lămpile cu acumulatori, pentru
acumulatorul/acumulatorii conţinut/conţinuţi în acestea, în stare de încărcare completă.

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.