Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie), Capriorul, Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel iar de la 10 sep mascul de trofeu), Cerbul lopatar (Mascul de selectie, femela si vitel), Cainele enot(de la 15 sep.), Dihorul comun(de la 15 sep.), Hermelina(de la 15 sep.), Jderul(de la 15 sep.), Marmota (de la 15 sep), Mistretul, Muflonul (de la 15 sep), Nevastuica(de la 15 sep.), Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna(de la 15 sep), Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea(de la 15 sep), Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure(de la 15 sep), Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
 
 
Multitool Leatherman Charge TTI
3942 vizualizări

Datorita interesului crescut si intrebarilor primite din partea a tot mai multor pasionati de activitati in aer liber despre compania Leatherman si mai ales despre produsele acestei companii, am hotarat sa continui cu prezentarea acestora.

De la bun inceput trebuie sa subliniez ca, fiecare produs Leatherman este creat de catre companie, la indicatia si in urma experientelor traite de catre cei cu activitati in aer liber intense, a membrilor echipelor de salvare, pompieri dar si a celor ce au avut inspiratia de a avea aceste instrumente si folosi in scopuri domestice. Este doar modul în care fac ei lucrurile. Este motivul pentru care Tim Leatherman a făcut promisiunea catre comunitate să rămână companie locala.
Astfel, datorita calitatii materialului si a executiei, faima lor a ajuns sa fie cunoscuta in intreaga lume. Nu intamplator unul din cinci locuitori ai continetului australian este posesor si utilizator Leatherman.

Leatherman vă oferă mulți ani de satisfacţie şi încredere. Termenul de garanţie de 25 de ani pentru instrumente, timp în care vor repara cu plăcere sau înlocui eventualele neajunsuri. Această garanție nu acoperă abuzul, modificările, furtul, pierderea sau folosirea neautorizată și / sau nerezonabilă a produsului Leatherman. Această garanție nu acoperă tecile, accesoriile, imprimările, finisajele de culoare, instrumente de curățare, sau ascuțirea.

Când Leatherman a produs Charge TTI, au combinat toate caracteristicile cele mai solicitate într-un singur instrument funcțional. Mâner premium confortabil din titan TTI și un clip din oțel inoxidabil S30V ® sporesc atractivitatea acestui multi-instrument.Functiuni

1. Vârful ascuțit al cleștelui – forma ideală pentru manevrarea pieselor mici sau spații înguste.

2. Clește regular - pentru priderea sau manevrarea diverselor materialelor.

3. Tăietor de sârmă - lame ideale pentru tăierea sârmelor din material mai tare.

4. Tăietor sârmă – otel inox 420 HC pentru tăierea sârmei uzuale .

5. Sertizor - permite o sertizare ușoară pentru uz general.

6. Dezizolator sârmă - pentru îndepărtarea în siguranță a mai multor tipuri de izolatori de sârmă.

7. Cuţit S30V - un cuțit făcut din oţel inox S30V, cu rezistenta exceptionala la coroziune, făcut special pentru fabricarea cuțitelor. Lamele S30V sunt de aproximativ șase ori mai rezistente decât oţelul inox 420.

8. Lamă zimţată 420HC – pentru tăierea cu uşurinţă a sforilor si centurilor. Fabricat din oţel inox 420HC.

9. Lamă fierăstrău - realizat din 420HC oțel inoxidabil, gândit pentru a lucra la mișcarea de tragere, care necesită mai puțin efort, cu pericol scăzut de rupere.

10. Foarfece - pentru tăierea hârtiei sau alte materiale subtiri

11. Lamă curbată - instrument de tăiere în condiții de siguranță a curelei, cordonului, benzilor, centuri de siguranta s.a..

12. Riglă ( 8 | 19 cm ).

13. Deschizător de conserve

14. Deschizător sticle

15. Mini – pilă oțel inoxidabil 420HC cu o suprafață rugoasă pentru a netezi atat lemn căt și suprafețe metalice.

16. Pilă cu pulberi de diamant - particule de diamant sintetic premium, care creează o suprafață rugoasă pentru oțel dur.

17. Surubelniţă mare - permite utilizatorului să facă schimb de şuruburi.

18. Şurubelniţă mică – cu aplcaţii multiple.

19. Şurubelniţă medie – din oţel inox 420HC, destinate șuruburilor medii.

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.