Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie), Capriorul, Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel iar de la 10 sep mascul de trofeu), Cerbul lopatar (Mascul de selectie, femela si vitel), Cainele enot(de la 15 sep.), Dihorul comun(de la 15 sep.), Hermelina(de la 15 sep.), Jderul(de la 15 sep.), Marmota (de la 15 sep), Mistretul, Muflonul (de la 15 sep), Nevastuica(de la 15 sep.), Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna(de la 15 sep), Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea(de la 15 sep), Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure(de la 15 sep), Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
 
 
Browning X-Bolt SS Stalker Fluted
5128 vizualizări

John Moses Browning este poate numele cel mai cunoscut in lumea producatorilor de armament.
Talentul si creativitatea mostenite din familie de catre John Moses Browning, au facut ca la vârsta de numai 23 de ani, sa înregistreze primul său brevet de inventie, ce a simplificat mecanismul de percuție, oferind fiabilitate in acelasi timp. De atunci modelele de armament proiectate i-au adus faima internationala, ideile patentate ajungand sa fie cumparate chiar de catre concurenta directa. Colaborarea cu Fabrique Nationale Herstal (Fabrica Nationala de Armament ) in Belgia i-a adus nototrietate, facand din numele Browning o adevarata legenda.

Înainte de a fi introduse pe piață, armele Browning trebuie să se supună unei game largi de incercari riguroase. Acestea reprezinta testele specifice B.A.C.O. (Arms Browning Company). Nici una dintre armele produsele nu sunt sunt aprobate decât dacă trec în mod evident următoarele 6 cerințe.
În plus este efectuata inspec
ția sistematică de proces pentru toate armele produse în masă, care implică mai multe controale, pentru a se asigura fiecare armă vânduta îndeplinește criteriile exigente Browning in ceea ce privește calitatea, performanța și fiabilitatea.

1.Testul de functionare si anduranta

Scopul acestor teste extrem de solicitante este de a se asigura că armele funcționează corect indiferent de tipurile de cartușe folosite. Mii de cartușe sunt, prin urmare, folosite pentru a testa fiabilitatea armei; se urmaresc defectele ce apar sau uzura excesiva a pieselor. În cazul în care se constată astfel de defecte, arma este returnata în mod sistematic pentru cercetare și dezvoltare.

2. Testul in conditii extreme

La elaborarea unui nou produs, scopul acestei încercări este de a încerca armele în cele mai rele condiții meteorologice posibile, folosirea temperaturilor polare de -30 ° C și temperaturi foarte ridicate de până la + 50 ° C. Arma trebuie să funcționeze perfect la aceste temperaturi, folosind o gamă largă de cartușe. Prin urmare, puteți utiliza armele în toate circumstanțele și cu încredere deplină.

3. ”TORTURE TESTS”

Atunci când un nou produs este proiectat, se trece printr-o mare varietate de teste, care sunt în general mai exigente decât normele aplicabile C.I.P., inclusiv un set de "teste de tortură". Un set de arme sunt supuse unor teste de presiune excesiva implicand obstrucționarea partiala a tevilor pentru a asigura rezistența și fiabilitatea armelor. Fiabilitatea armelor Browning este în mare măsură din cauza finalizarii tuturor acestor teste cu succes.

4. Verificarea armei

Fiecare arma este supusă la o varietate foarte largă de inspecții vizuale și măsurători, și trebuie să îndeplinească cerințele din caietul de sarcini din toate punctele de vedere.

5. Testul armei

Pentru toate armele fabricate se realizeaza testul in foc, pentru a asigura precizia lor și faptul că acestea funcționează în mod corespunzător.

6. Testul de precizie

Se verifica precizia fiecarei arme care iese din atelierele Browning. Pentru puști, se verifica calitatea
loviturilor, precum
și convergența corespunzătoare a tevilor, verificand astfel precizia fiecarui model de arma.

Seria crabinelor Browning® X-BOLT SF apare ca o revoluție în universul carabinelor Bolt Action. X-BOLT SF a fost conceput pe bazele succesului modelului Browning® anterior,
pastrand numeroase inovatii, adaugand unele noi care vor face, fără îndoială, una dintre cele mai bune arme pe pia
ță.

X-Bolt SS Stalker Fluted este una dintre carabinele de vanatoare ce scriu istorie. Tipic model american, intrece orice asteptare in domeniul performantelor. Totusi, la noi este o carabina Bolt Action ce, pe nedrept este mai putin luata in seama. De aceea vom incerca sa o aducem in atentia iubitorilor acestei indeletniciri nobile.

Ca noutate pentru 2014, X-Bolt SF - Super Feather Trigger – Când doriți precizie absolută aceasta inovatie este alternativa. Mai precisa, cursa mai scurta și incredibil de directă. Mecanismul de dare a focului Super Feather Trigger vă oferă o actiune directă și clară si este ceea ce duce la experiențe excepționale.


Fiecare carabina X-Bolt SF este echipata cu pad Inflex Technology, un pad mult mai confortabil si eficient, datorita deformarii direcţionale. Acest lucru duce la micsorarea considerabila a reculului si a efectului de rasturnare.


O teava liber flotanta este esențială pentru cea mai mare precizie. Teava X-BOLT SF este perfect aliniata datorita celor doua puncte de fixare a ansamblului teava – bloc inchizator.


Fiecare carabina X-Bolt are gauri filetate pe bascula pentru fixarea montajelor de luneta pe arma. (M14x1)


Cu excelentă rezistență în orice condiții meteorologice, modelul X-BOLT SF Stainless Stalker are teava si cutia mecanismelor din oțel inoxidabil, precum și pat compozit cu strat Dura-Touch®. Această armă este partenerul de nadejde pentru partidele de vânătoare in conditii extreme.

Este disponibila si in varianta cu teava cu caneluri (match) și în gama de calibre.223 Rem, 243 Win,.270 Win,.30-06 Sprg,.308 Win.

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.