Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Jderul, Nevastuica,Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana.

 
 
Publicitate
 
 
 
JahtiJakt – costumul Kero Premium
5525 vizualizări

Suntem in plin sezon de vanatoare si multi dintre cei care impartasesc aceasta pasiune, cauta sau urmeaza sa-si caute echipamentul potrivit pentru aceasta.

Care este cel mai potrivit? Care este cel mai bun? Fireste la acest gen de intrebari se poate raspunde tot cu o intrebare: cat esti dispus sa investesti in acest echipament?
Dar oare doar atat conteaza?

"Obține ce este cel mai bun pentru a petrece timp în aer liber"

Povestea hainelor de vânătoare JahtiJakt® a început în anii '80 în Finlanda de Nord, unde animalele salbatice cutreieră in pustiul fără sfârșit, bătut intemperii fără milă. Doi vânători finlandezi pasionati si-au dat seama că nu exista pe piata un costum profesional adecvat sau tinuta disponibila pentru folosinta in conditii extreme de vânătoare și sa fie accesibile. Costumele cu membrană la acea vreme erau extrem de costisitoare. Astfel cei doi prieteni au început să gandeasca costume de vânătoare accesibile, care ar putea îndeplini standardele exigente. Mai mult, un costum care să reziste in condițiile feroce din pustiul din nordul Finlandei și sa fie accesibil pentru toată lumea.

După o cercetare indelungată și amănunțită, a fost creat primul costum de vânătoare cu membrană.

A fost un costum avansat punct de vedere tehnic, care rămâne uscat și care pastra caldura pentru perioade lungi de timp.
Astăzi JahtiJakt® distribuie produse clienților săi internaționali, de mai bine de 10 ani. Haine de înaltă calitate, prețuri accesibile și experiențe excelente pentru cei ce imbraca costumele JahtiJakt®, brand-ul de vânătoare cel mai cautat în Finlanda.

Înainte ca noile produse Jahtijakt sa ajunga pe piață sunt supuse unor teste stricte de funcționalitate, în laboratoare de testare de specialitate. De asemenea, se fac teste pe teren în medii de utilizare reale și situații de vânătoare reale: în ploaie, vânt, noroi și zăpadă - condiții dure, în cazul în care utilizatorii cer durabilitate și funcționalitate pentru îmbrăcămintea și echipamentele lor.

Promisiunea de brand JahtiJakt® este concreta și măsurabila si a fost complet dovedită prin feedback-ul utilizatorilor. Așteptările clientului au fost depășite de calitatea produselor. Acesta este motivul pentru popularitatea și succesul JahtiJakt.

"Cele mai bune produse sunt bazate pe experiența utilizatorilor"

Toate produsele JahtiJakt® sunt proiectate în sediul Erätukku în nordul Finlandei și sunt testate de către vânători activi, în unul dintre mediile cele mai versatile și exigente rezistand condițiilor meteorologice din Scandinavia. De aceea, colectia de vanatoare este o familie de costume cu caracteristici rafinate, pentru climă ostila.

Singura ta decizie este de a alege costumul de vânătoare JahtiJakt, care este cel mai potrivit pentru tine!Ediția specială a costumului JahtiJakt Kero Premium este echipata cu cele mai recente caracteristici tehnice, de o calitate superioară. Este design finlandez, testarea și controlul calității fiind facute la cele mai exigent nivel.
Oferă protecție împotriva vremii fiind totodata ușor și durabil. Buzunare multiple, ajustari pe coate si genunchi pentru confort, gluga detasabila, plasa detasabila pentru protectia impotriva tantarilor, totul este gandit pentru a avea experientele inedite in conditiile extreme.Kero Premium este echipat cu tehnologie Scentech de control al mirosului. Tratamentul Scentech neutralizeaza mirosul unui vânător, cace poate fi detectat de catre un animal și face vânătorul mult mai greu de sesizat.
AIR-TEX2 –membrana ce garanteaza protectie 100% impotriva vântului și apei, precum și asigura aerisire excepționala. Această membrană oferă performanțe excelente și un confort la vânătoare sporit, inclusiv la vânătoarea la picior, care implică mersul pe jos. Permeabilitatea membranei Air-Tex2 este 10000g/ m2 și rezistență la apă este 10000g/ m2.Materialul este structurat in 2 straturi, în care membrana Air Tex2 este laminată direct pe stratul exterior al îmbrăcămintei. Asta face costumul usor, cu uscare rapida, chiar și în conditii de ploaie.Fermoarele sunt cu 2 sensuri de deschidere pentru a îmbunătăți gradul de utilizare a produsului, functie de situatiile de vanatoare existente.

Posibilități de reglare în cartier, talie și picioare mansetele asigura vânători de confort în aer liber.Outfit are mai multe buzunare inteligent plasate. 100% PES.Contine material MicroDry ce oferă libertate de mișcare și ajuta la eliminarea eficienta a umiditatii, chiar și la deplasare rapida. Materialul se usuca foarte repede și menține corpul uscat și confortabil.

YKK a produs și comercializat fermoare de mai mult de 75 de ani. YKK® sunt produse de marca, de încredere în întreaga lume pentru standardele de producție impecabile și procesele aprofundate de control al calității.


Pe langa caracteristicile de exceptie de care va puteti bucura la achizitionarea acestui costum veti primi bonus o serie de echipamente ceea ce cu siguranta vor convinge daca il veti achizitiona in reteaua Arrow International.

 
© 2002-2023. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.