Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Caprior femela, Cerbul comun (femela si vitel), Cerbul lopatar(femela si vitel), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Iepurele de camp, Iepurele de vizuina, Jderul, Mistretul, Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara (pana pe 20 ian), Garlita mare (pana pe 20 ian), Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
 
 
Munitie RWS- proiectilul UNI professional
1811 vizualizări

Fascinaţia vânătorii determină în totdeauna generarea de lucruri noi şi păreri multiple despre acestea. De aceea nu poţi avea niciodată un răspuns concret la întrebarea "Care este cel mai bun proiectil"? Tipul de vânătoare practicat, cum iei linia de ochire, distanţa, calibru, arma pe care o deţii și, desigur nu în ultimul rând, preferințele personale ale fiecărui vânător, toate acestea determină obţinerea multiplelor păreri despre acest subiect. RWS reuşeşte să determine răspunsuri pertinente la îndeplinirea cerinţelor fiecărei situaţii, cu o gamă variată de încărcături și gloanţe.

100 de ani de competență în proiectarea de muniţie de vânătoare sunt baza pentru cea mai recentă inovație de la RWS.

Un glonț cu miez dublu, nou-nouț, cu o reducere a rezistenţei aerului cu peste 18% în comparație cu proiectilul UNI CLASSIC – fapt ce asigură o traiectorie extinsă distinct și implicit o razanţă mult îmbunătăţită pentru tirul pe distanţe lungi. Cu toate aceste îmbunătățiri, caracteristicile glonțului au fost optimizate în continuare.

Principiul eficienței proiectilului UNI PROFESSIONAL: fragmentele din miezul moale se fragmentează şi se disipă limitat. Partea din spate a miezului este mai grea și se deformează mai greu și, prin urmare, de regulă, asigură ieșirea glonțului. Marginea ascuțită asigură tăierea dorită a părului, la punctul de impact.

UNI PROFESSIONAL - este universal utilizabil pentru vânat de talie mare și este folosit pentru conservarea cărnii.

Costrucţia proiectilului:

1. Cămaşa nichelată pentru protecţia ţevii

2. Constricția coada pentru un corp rezidual-masa stabil și sigur o ieșire glonț

3. Miez mai moale pentru fragmentarea controlată și eficacitate mare

4. Forma glonțului pentru reducerea rezistenței aerului și traiectorie mărită

5. Muchie ascuțită pentru tăiere de păr la punctul de impact

6. Cămaşă modificată pentru un răspuns optim în corpul vânatului

7. Canelură de fixare pentru controlul procesului de deformare

8. Miez mai greu spre coadă pentru penetrare extremă

9. UNI V-TAIL: coadă pentru stabilitate în zbor excelentă și precizie la distanțe lungi.

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.