Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Jderul, Nevastuica,Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana.

 
 
Publicitate
 
 
 
Proiectilul Blaser CDC - un monolit din cupru de ultima generatie
4485 vizualizări

Îmbunătățirea calității dovedită.

Acum mai mult de treizeci de ani, Barnes (astăzi unul dintre cei mai renumiţi fabricanţi de proiectile de muniţie din lume) a lansat un nou proiectil de vânătoare pe piaţă, confecţionat din cupru. Scopul a fost de a oferi un glonț cu calităţi de expandare bune şi constante și - în același timp – cu caracterisitici balistice îmbunătățite.

Pe baza acestei experiențe, Blaser a dezvoltat un glonț de cupru complet nou.

Blaser CDC (Controlled Deformation Copper) combină toate calitatile dorite într-un mod optim, cum ar fi acuratețe excelentă și un efect superior knock-down. CDC este gândită în mod special pentru vânatul mic şi mediu şi răspunde perfect nevoilor vânătorilor din Europa Centrală. CDC este proiectat și testat în teren de Blaser.

Pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă, muniţia Blaser CDC este fabricată de Barnes și încărcată de Norma.

Greutatea glonțului Blaser CDC a fost doar ușor redusă, în comparație cu alte

proiectile asemănătoare fără plumb. Acest lucru a fost făcut în mod deliberat, asigurând excelent controlul performanţelor pe o gamă largă de calibre atât în cea ce priveşte distanţa cât și pentru viteză. Din cauza greutății lor, gloanțe CDC pot obține o distanţă maximă pentru traiectorie,o penetrare și stabilitate excepțională.

Proiectilul CDC reacționează imediat la impact, datorită designului său special prevăzut cu o cavitate pentru expandare, a canelurilor și a vârfului de polimer. La impact, în momentul penetrării, CDC formează patru petale distincte, evitându-se fragmentarea sa în detrimentul vânatului.

 
© 2002-2023. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.