Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Capriorul mascul, Sacalul, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana, Stancuta (din 15 iulie).

 
 
Publicitate
 
 
 
Lunetele Jaeger - by Yukon
5206 vizualizări

Usoare si rezistente, gandite sa faca fata celor mai aspre conditii de mediu din Alaska, lunetele de vanatoare Jaeger ale marelui producator de optica Yukon ofera cele mai diverse magnificatii si diametre ale obiectivelor, astfel incat gama acopera orice situatie reala de vanatoare pe care o puteti intalni in teren.

Calitate superioara la un pret imbatabil- iata cum putem defini intr-o singura fraza aceste lunete.

Jaeger 1-4x24

Luneta de armă ușoară și compactă destinată

în primul rând pentru vânătoarea la goană.

Jaeger 1.5-6x42

Vizor multifuncțional ce poate fi utilizat cu

succes pentru vânatul la goană, pentru

tragerea în țintele mișcătoare pe distanțe

scurte și pentru vânatul la distanțe medii.

Jaeger 3-9x40

Proiectat să tragă în orice condiți de iluminare,

la distanțe scurte, medii și lungi, în ținte

mari, medii și mici. Un model cu o rată bună

a greutății, dimensiunii și puterii de mărire.

Jaeger 3-12x56

Puterea mare de colectare a luminii permite utilizarea lunetei în orice moment al zilei. Funcția distinctivă a lunetei este capacitatea precisă de tragere în ținte mici, la distanțe mari.

Configuratii de reticol disponibile:


FUNCTII PRINCIPALE
Lunetele de armă Jaeger pot fi manevrate sub intensitatea oricăror precipitații, ex. ploaie sau ninsoare abundentă (Unitatea are un grad de protecție IPX7 în corcondanță cu IEC 60529).
CANAL OPTIC UMPLUT CU AZOT
Canalul optic umplut cu azot protejează corpul și piesele optice interioare împotriva aburiri, de multe ori cauzate de schimbările bruște de temperatură.
CARCASĂ ARMATA
Lunetele de armă Jaeger au fost proiectate să fie compatibile cu sistemul de prindere pe ocular “clip on”.
REZISTENȚĂ MARE ANTIȘOC.
Lunetele de armă au o rezistență crescută împotriva șocurilor și vibrațiilor. Această lunetă se poate instala atat pe armele de calibru mare cat și pe armele cu aer comprimat
CÂMP LARG DE VIZUALIZARE
Luând în considerare câmpul de vedere unghiular al lunetelor de armă Jaeger, acestea ocupă un loc decent în rândul modelelor similare reprezentate pe piață. Ocularul are un design unic ce oferă o vizibilitate bună și asigură o achizitie rapidă a tintei.
TURELE RESETABILE LA ZERO
Design-ul turelelor "elevation" și "windage" permit resetarea turelelor la zero, aproape instantaneu, doar cu un singur click.
RETICUL
Reticulul lunetelor Jaeger este situat în al doilea plan focal (spate) - indiferent de puterea de mărire selectată, reticulul rămâne subțire și nu acoperă ținta. Centrul reticolului este iluminat. Tureta de ajustare a luminozității nu are pasi intermediari, asa ca permite oprirea rapidă a iluminării, precum și revenirea la poziția anterioară de luminozitate
Mai multe detalii si preturi https://www.opticshop.ro/lunete-arma.html
 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.