Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Capriorul mascul, Mistretul, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana, Prepelita (de la 15 aug.), Stancuta.

 
 
Publicitate
 
 
 
Proiectilul RWS Evo Green - penetrare profunda fara plumb
4758 vizualizări
RWS este singurul producător important de muniţie de carabină din lume care oferă doar variante ale proiectilelor proprii.
Cu mai mult de nouă modele diferite de proiectile de vânătoare şi numeroase altele cu aplicaţie militară, self-defence RWS are cu siguranță cea mai largă gamă de proiectile care acoperă întregul spectru de cerinţe.
Metodele şi tehnologiile moderne de producție asigură cea mai mare stabilitate dimensională
și o textură a suprafețelor perfectă.

Ce caracterisitici speciale disting proiectilele RWS de alte mărci?

• precizie extraordinară

• traiectorie razantă mult mărită

• efect de şoc puternic pe organele vitale

• deformare proporțională cu distanța de tragere

EVOLUTION GREEN

Un proiectil din gama muniţiei fără plumb, de tip monolit, cu miez format din două părţi distincte, ambele fără conţinut de plumb şi realizate din aliaje metalice „prietenoase cu mediul”.

Noul proiectil fără plumb EVOLUTION GREEN este deosebit de eficace datorită comportamentului său deosebit şi comportamentului sau la impact. Acest lucru este posibil datorită miezului frontal special ce asigură pre-fragmentarea, fiind realizat din aliaj cu conţinut mai ridicat de Staniu, precum şi datorită utilizării formei speciale de proiectil RWS Speed TIP Bullet care permite obţinerea unui efect de șoc impresionant. Practic, in locul expandarii clasice a miezului de plumb, acest proiectil se fragmenteaza, transformand toata energia cinetica a primei parti a proiectilului in soc hidrodinamic. Acest lucru va garanta o vânătoare etică și de succes.

Chiar și la distanţe lungi, EVOLUTION GREEN oferă un efect de rămânere în foc impresionant.

Dacă s-ar fi folosit un design convențional se realiza o scădere semnificativă în capacitatea de deformare pe distanțe lungi.

Nu se întâmplă acest lucru cu EVO GREEN. Aici, acest efect este redus considerabil datorită designului inteligent al proiectilului. O formă optimizată cu un coeficient balistic superior și vârful de viteză asigură o traiectorie bună cu valori ridicate pentru viteză și energie. Datorita greutatii reduse fata de proiectilele conventionale, viteza proiectilului creste, generand o energie superioara, dar fiind ca energia este influentata de patratul vitezei in timp ce masa influenteaza doar direct.

1 - o manta solidă pentru a asigura rana de ieşire;

2 - miezul frontal realizat din aliaj alimentar, cu conţinut de Staniu şi crestături radiale pe porţiunea conică pentru o deformare îmbunătăţită;

3 - vârf Speed Tip pentru o razanţă îmbunătăţită şi o deformare dramatică la impact.

4 - manta subţire pentru o deformare rapidă

5 – muchie ascuţită pentru tăierea părului la rana de intrare

6 - placare cu Nichel pentru reducerea uzurii datorată frecărilor

7 – miez din aliaj cu conţinut de Staniu, de densitate mai mare ce asigură stabilitatea şi o penetrare profundă

Forma conică a cozii proiectilului, asigură stabilitate şi datorită deformării - o rană de ieșire garantată pentru o sângerare masivă. Marginea ascuțită oferă, de asemenea, o rană de intrare curată.

Avantajele acestui proiectil – pe scurt:

- Effect-Plus

Comportamentul impresionant la impact, datorat multiplelor crestături ale miezului frontal de Staniu și vârful Speed Tip pentru un efect de șoc instantaneu. Acest lucru duce la distanţe semnificativ mai scurte după lovitură și mai puțin efort de urmărire a vânatului.

- Razanţă

Se pot obţine distanţe mari de tragere cu viteze şi energii cu valori crescute datorită unui coeficient balistic superior (BC) și vârfului model Speed Tip.

- Distanţe mari

Efect omorâtor convingător chiar pe distanţe mai lungi. Proiectilele obişnuite pierd semnificativ capacitatea de deformare cu cât distanţa crește, dar nu este cazul la EVOLUTION GREEN.

Semne sigure la lovitură:

- rană de ieșire garantată pentru urmă de sânge, datorită stabilităţii secțiunii din spate.

- muchie ascuţită ce lasă o mulţime de fire de păr tăiat la impact.

Și. desigur, EVOLUTION GREEN are toate caracterisiticile comune ale fiecărui cartuș RWS: de încredere, eficiente, precise, inovatoare și frecări reduse cu ţeava.

Gama de calibre în care se fabrică:.30R Blaser ,.300Win. Mag.,.30-06 Sprg.,.308 Win., 7mm.Rem Mag., 7 x 57 R, 7 x 64, 7 x 65 R, 8 x 57 JRS, 8 x 57 JS, 9.3 x 62, 9.3 x 74 R

RWS – muniţia care contează!

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.