Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie), Capriorul, Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel iar de la 10 sep mascul de trofeu), Cerbul lopatar (Mascul de selectie, femela si vitel), Cainele enot(de la 15 sep.), Dihorul comun(de la 15 sep.), Hermelina(de la 15 sep.), Jderul(de la 15 sep.), Marmota (de la 15 sep), Mistretul, Muflonul (de la 15 sep), Nevastuica(de la 15 sep.), Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna(de la 15 sep), Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea(de la 15 sep), Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure(de la 15 sep), Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
 
 
Carabina Sauer 303 Clasic - Sigura, rapida, precisa
5127 vizualizări

Carabinele semi-automate au generat în timp polemici care persistă şi acum în rândul vânătorilor. Ce armă este mai potrivită unui anumit gen de vânătoare, ce performanţe trebuie să întrunească arma ca să răspundă tuturor situaţiilor întâlnite...?

În toate variantele sale, SAUER 303 întruchipează filozofia Sauer & Sohn: performanță superioară cu forma atemporală a unei arme de vânătoare clasice. Fiecare ochire duce la plăcere; fiecare vânătoare duce la reperarea unei noi oportunităţi.

Avantajele carabinelor S303 scot în evidenţă ceea ce probabil era cunoscut de cărte toată lumea şi de foarte multă vreme şi anume că SAUER este unul dintre producătorii importanţi de armament de vânătoare ce stabileşte puncte de reper în industria din domeniu.

SAUER 303 include sistemul de siguranţare a armei caracteristic, extrem de sigur şi silenţios.

Sauer 303 este prima carabină semiautomată, cu armare manuală si producţie de serie care oferă un sistem de armare manuală - un trendsetter pentru confortul şi siguranţa utilizatorului.

Toate comenzile pot fi operabile atunci când carabina este ne-armată iar când este necesar, S303 poate fi pregătită de tragere extrem de rapid și ultra-silențios prin sistemul SCS (Silent Cocking System) cu buton ergonomic pentru armare şi dezarmare.

ISI Mount ® – este special conceput pentru S303 şi este una dintre cele mai joase montaje de lunetă existente pe piaţă. Avantajul – o rigiditate crescută a întregului ansamblu şi o revenire rapidă la imaginea iniţială, precum şi o ajustare rapidă a distanţei ocular-ochi fără a afecta în vreun fel punctul de impact.

Smart Tube ® – este sistemul de reâncărcare pe bază de recuperare de gaz, cu dublu rol – reîcărcare şi echilibrare.

Acest lucru înseamnă că acţiunea de reâncărcare nu are nici o influenţă asupra ţevii liber flotante, asigurând o precizie superioară, in timp ce reculul scade semnificativ.

Nitrobond-X ® - un tratament de suprafaţă cu plasmă ce se aplică tuturor pieselor de oţel şi asigură protecţie împotriva coroziunii

Mecanism de dare a focului Black Magic Trigger (opţional pentru majoritatea modelelor S303) - cu forţă de apăsare de 0,950kgf. Black Magic este dotare standard pentru modelul S303 Synchro XT Ultra.

Intra Lock ® - sistem de blocare pentru situaţiile când închizătorul nu a efectuat întreaga cursă.

La toate aceste caracteristici tehnice, pentru orice model SAUER303 poate fi dotat opţional cu mecanismul de dare a focului Black Magic (dotare standard pentru S303 Synchro XT Ultra), sistem mecanic de ochire cu fibră optică

şi sistem DUAL BRAKE ce reduce reculul armei cu 20% şi creşte precizia.

Toate acestea impreuna cu calitatea constructiva si linia clasica a armei o fac cea mai titrata, sigura si eleganta arma semiautomata disponibila pe piata din Romania.

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.