Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie si exemplar de trofeu pana pe 15 dec), Capriorul femela, Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel), Cerbul lopatar (Femela, vitel si mascul de selectie pana pe 15 dec), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Iepurele de camp, Iepurele de vizuina, Jderul, Mistretul, Muflonul(pana pe 15 dec), Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea, Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
 
 
Lansare de carte -
2399 vizualizări

"Povestile din Spatele Trofeelor" de August von Spiess, aduna intre copertile ei peste 30 de povestiri cinegetice, despre vanatoarea adevarata de acum mai bine de 100 de ani, la Urs, Lup, Cerb, Capra Neagra, Ras, Dropii, Cocos de munte, etc. Cartea este bogat ilustrata, cu zeci de fotografii de epoca, culese din arhiva familiei sau din fondul Spiess pastrat la Arhivele Nationale.

 

De ce povestile din spatele trofeelor? 

 

Pentru ca August Von Spiess facea un mic rezumat ¨la cald¨ pe o eticheta atasata fiecarui trofeu: unde a fost dobandit, in prezenta cui, in ce conditii, cu ce arma, ce glont, ce calibru, tot ce s-a intamplat deosebit la vanatoarea respectiva. 

 

Textele au fost initial scrise de August von Spiess in germana, iar acestea au fost traduse acum, dupa mai bine de un secol, prin stradania nepoatei scriitorului, d-na Helga Stein, si ajutorul inimos al lui Alexandru Barsan, care a facut corectura ¨tehnica¨ cu termeni cinegetici, in multe nopti nedormite. 

Pentru comanda cartii, va rog adresati-va editurii Honterus - Sibiu:

Tipografia Honterus SRL
Str. Livezii 46
RO-550042 Sibiu
Romania
Tel: 0269 / 22.77.66
E-mail: office@honterus.ro

Pretul de vanzare este 19,90 lei/buc cu TVA inclus plus cheltuielile de transport.

Chiar daca suntem in plin sezon de vanatoare, cred ca ne putem oferi cateva clipe de ragaz, pentru o lectura pe care va asigur ca o veti gasi deosebit de placuta si reconfortanta.

 

O carte deosebita, as spune evenimentul editorial al literaturii cinegetice romanesti de multi ani incoace! 

 
© 2002-2020. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.