Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie), Capriorul, Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel iar de la 10 sep mascul de trofeu), Cerbul lopatar (Mascul de selectie, femela si vitel), Cainele enot(de la 15 sep.), Dihorul comun(de la 15 sep.), Hermelina(de la 15 sep.), Jderul(de la 15 sep.), Marmota (de la 15 sep), Mistretul, Muflonul (de la 15 sep), Nevastuica(de la 15 sep.), Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna(de la 15 sep), Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea(de la 15 sep), Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure(de la 15 sep), Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
 
 
AIGLE – maestrul cauciucului vulcanizat, fondat 1853
3239 vizualizări

AIGLEHiram Hutchinson, un american ce trăia în Franta la mijlocul secolului XIX, cumpără în toamna anului 1850 patentul de vulcanizare a cauciucului, de la prietenul sau foarte bun, Charles Goodyear şi în 1853 fondează marca  “A L’AIGLE“  făcând referire la acvila americană.

 

Astfel AIGLE devine prima companie din lume care utilizează procesul de vulcanizare a cauciucului natural, pentru realizarea cizmelor impermeabile, încă din anul 1853.

Astăzi firma franceză, pe lângă faimoasele cizme de cauciuc, produce şi comercializează atât  încălţăminte şi haine sport cât şi produse din cauciuc pentru industria auto.

 

Toate cizmele de cauciuc sunt manufacturate în Franţa. Datorită experienţei ce decurge din tradiţie si a tehnologiei folosite,  AIGLE respectă în fiecare zi promisiunea de protecţie şi confort. De mai bine de 160 de ani, compania acumulează experienţă şi cunoştiinţe specifice realizării cizmelor de cauciuc de cea mai înaltă calitate. Astăzi, în fabrica din Chatellrault, în Franţa, 200 de maeştri artizani ai vulcanizării cauciucului, produc manual 4000 de perechi de cizme în fiecare zi. Inalta calitate a materialelor si tehnologiilor folosite, plus atenţia la detalii stau la baza conceperii cizmelor AIGLE, pentru a garanta un produs confortabil şi durabil.

AIGLE produce anual 900.000 de perechi de cizme de cauciuc, ce sunt vândute în 70 de ţări, 83% din clienţii francezi considerând că cizmele AIGLE sunt produse fiabile şi confortabile.

 

Cauciucul natural – un material nobil care este foarte des confundat cu elastomerii de sinteză, cum este PVC-ul.  Cauciucul natural, datorită structurii sale moleculare,  este mai solid şi mai durabil, mai rezistent la uzură, absoarbe şocurile  şi îşi păstrează calităţile chiar în condiţii de temperaturi foarte scăzute. De aceea, cizmele realizate din cauciuc natural, sunt întotdeauna mult mai confortabile şi mai rezistente decât cele realizate din elastomerii de sinteză.

Amestecurile de cauciuc natural folosite de AIGLE sunt testate în laboratoarele proprii pentru rezistenţa la rupere, rezistenţa la uzură, propagarea crăpăturilor, proprietăţi anti-alunecare ( în cazul tălpilor ) şi pentru rezistenţa cauciucului la soare.

Toate cizmele de cauciuc confecţionate în atelierele AIGLE sunt testate şi verificate pentru calitatea materialelor, a manoperei cât şi a etanşeităţii.

O pereche de cizme AIGLE înglobează aproximativ două kilograme de cauciuc natural laminat şi vulcanizat în multiple straturi. Acest proces de fabricaţie ţine seama de normele ecologice şi înglobează mai bine de 60 de etape de fabricaţie.

 

AIGLE Parcours – prima serie de cizme din cauciuc cu proprietăţi anti oboseală, potrivită oricărui tip de vânătoare.  Talpa acestor cizme este realizată din trei starturi de cauciuc cu densităţi diferite, astfel se optimizează mişcarea piciorului şi este scutit corpul de oboseala datorată mişcărilor forţate.

 

AIGLE

 

 

Cele 10 modele ale seriei de cizme AIGLE Parcours sunt adaptate pentru toate tipurile de vânătoare, pentru orice formă a  piciorului, pentru toate dimensiunile, precum şi pentru orice tip de teren şi pentru orice conditiie meteo.

 

Căptuşite cu blană, neopren, piele sau material textil, cu sau fără fermoar, înalte sau joase, verzi sau maro, cizmele de cauciuc AIGLE Parcours satisfac cerinţele şi nevoile oricărui vânător, indifferent cât de exigent ar fi cu echipamentul său.

 

 
© 2002-2020. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.