Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie si exemplar de trofeu de la 15 oct), Capriorul mascul si femela(mascul pana pe 15 oct), Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel, si de trofeu), Cerbul lopatar (Mascul de selectie, femela si vitel, si de trofeu de la 10 oct), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Jderul, Marmota, Mistretul, Muflonul, Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea, Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
 
 
Benelli - 50 de ani
2874 vizualizări

Benelli

 

Benelli Armi S.p.A. a fost înființată în anul 1967. Indeea din spatele companiei a aparținut fraților Benelli, care la acea vreme erau patronii faimoasei companii de motociclete Benelli din Pesaro. Pe lângă faptul că frații Benelli erau ingineri pricepuți, aceștia erau pasionați și de vânătoare, fiind convinși de faptul că armele semi automate aveau să reprezinte viitorul acestei activități. Această idee a devenit realitate când un designer sclipitor din Bologna, Bruno Civolani, a inventat un mecanism revoluționar. Designul lui Civolani a rezultat în realizarea unei extraordinare arme de vânătoare care se folosea de inerție pentru a acționa mecanismul, în loc de sitmele convenționale operate prin gaz. 

Benelli

 

Designul revoluționar rezulta în cea mai rapidă încărcare din lume și permitea folosirea a 5 cartușe în mai puțin de o secundă. Benelli este o companie în continuă creștere datorită investițiilor constante în cercetare și dezvoltare. Cu trecerea timpului, numeroasele produse inovative și tehnlogia avansată folosită în fabricarea acestora au consolidat și au răspândit permanent prestigiul Benelli atât printre vânători cât și printre sportivi.


Benelli

 

2017 este anul în care Benelli împlinește 50 de ani de la înființare, iar cu această ocazie, italienii au pregătit atât o nouă imagine aniversară, cât și o armă în ediție limitată, special dedicată acestei impresionante borne din istoria companiei.

Este vorba destpre noul ”Raffaello 50˚ ANNIVERSARY”, o armă în două calibre: Cal. 12 și Cal. 20, care va fi disponibilă în România în curând, doar prin intermediul ARROW INTERNATIONAL. O adevărată capodoperă, atât din punct de vedere tehnic cât și estetic, această armă a fost concepută cu experiența și tehnologia dezvoltate în cei 50 de ani de la înființarea clebrului producător italian.


Benelli

 

 

Mai multe detalii în curând pe: https://www.facebook.com/arrow.hunting/

 

 
© 2002-2020. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.