Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Capriorul mascul, Sacalul, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana, Stancuta (din 15 iulie).

 
 
Publicitate
 
 
 
Baschieri&Pellagri - MB Tigre
2315 vizualizări

MB TigreSclipirea de moment, temperamentul puternic și organizarea sunt caracteristicile definitorii ale originilor și a dezvoltării Baschieri&Pellagri. Familia, ca un organism de lucru care a acumulat o adevărată moștenire de abilități creative, împreună cu un devotament pentru calitate si exclusivitate sunt ceea ce au stabilit istoria și tradiția acestei companii de mai bine de o sută de ani.

 

MB Tigre

 

Baschieri&Pellagri este fondată în 1885 în Bologna, capitala de atunci a cercetărilor chimice.

 

Settimio Baschieri, un vânător pasionat și Guido Pellagri, un absolvent al științelor chimice, încep primele experimente în crearea unui praf de pușcă fără fum, spre deosebire de pulberea neagră, care era singurul utilizat la momentul respectiv. Rezultatul este pulberea Acapnia, din grecescul „fara fum“, primul praf de pușcă alb, iar această inovație primește aprobarea vânătorilor și câștigă treptat popularitate în întreaga țară.

 

MB Tigre

 

 

 

Pulberea MB apare pentru prima dată în 1929, după ani de cercetare și după un efort susținut prin multiple teste. MB este primul praf de pușcă format din granule laminate. Este compus din nitroceluloză în starea ei cea mai pură, presurizată la un grad înalt de gelatinizare, are o culoare maro verzui și este practic imun la umiditate.


MB Tigre

 

Cu această pulbere au fost concepute două cartușe legendare pentru acea perioadă, MB Tricolor și MB Tigre.

Pentru a celebra cea mai cunoscută linie de cartușe a companiei, Baschieri&Pellagri a lansat recent Ediția Specială MB Tigre, cu aceeași pasiune, aceeași seriozitate și componente de cea mai înaltă calitate.

 

MB Tigre

 

MB Tigre va fi disponibil cu tub de carton închis cu disc rotund, încărcătură de 38g și bură de pâslă. Tubul este de 70mm, cu dulia de alamă înaltă de 20 mm. Gama disponibilă de mărimi este 8/7/6/5/4/3. Capacul de plastic asigură etanșarea perfectă a gazului la inițierea arderii pulberii. Pe lângă aspectul estetic, MB Tigre este un cartuș versatil potrivit pentru vânătoarea la picior la vânat de talie mică.

MB Tigre

 

 

 

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.