Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Capra neagra(exemplar de selectie), Capriorul, Cerbul comun (Mascul de selectie, femela si vitel iar de la 10 sep mascul de trofeu), Cerbul lopatar (Mascul de selectie, femela si vitel), Cainele enot(de la 15 sep.), Dihorul comun(de la 15 sep.), Hermelina(de la 15 sep.), Jderul(de la 15 sep.), Marmota (de la 15 sep), Mistretul, Muflonul (de la 15 sep), Nevastuica(de la 15 sep.), Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna(de la 15 sep), Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara, Garlita mare, Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Potarnichea(de la 15 sep), Prepelita, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure(de la 15 sep), Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
 
 
Noua serie Outdoor de la Ledlenser premiată la nivel internațional
2524 vizualizări

Ledlenser câștigă atât premiul iF Gold Award cât și Red Dot Award.

Ledlenser

Solingen/Munich, Martie 2017: Abia apărută pe piață de câteva săptămâni, noua serie Outdoor ridică trofee deasupra capului. Ledlenser este fericitul deținătoar al trofeelor iF Design Award și Red Dot Award. Ambele premii sunt printre cele mai cunocute și mai prestigioase în lumea designului.

 

Ledlenser

 

IF Design Award este o marcă recunoscută internațional a designului de excepție încă din 1953. În 2017 a fost acordat lanternei frontale MH10 din seria Outdoor de la Ledlenser. Membrii juriului au fost la fel de impresionați și de cele 4 lanterne de mână din aceeași serie, remarcându-le ca făcând parte din cele mai bune concepte de design propuse pentru premiu. ”Lanternele MT6, MT10, MT14 și MT18 se pot mândri cu un design perfect intransingent. Calitatea luminii este superbă și execuția este excelentă. Fiecare detaliu, de la butonul de pornit/oprit la placa de LED-uri, au fost perfect gândite și fabricate. Toate componentele confirmă Ledlenser ca brand premium,” explică juriul.

 

Ledlenser

 

Premiul Red Dot distinge calitatea deosebită a designului. Oferit de un juriu intrnațional, onorează produsele cu un design de excepție care se disting clar de celelalte. Acest premiu a fost desemnat de asemenea câtre Ledlenser pentru cele 4 lanterne din seria Outdoor. Juriul a fost impresionat de noile produse care au fost proiectate special pentru aventuri în aer liber.

 

Prezentare generală a produselor câștigătoare

Seria Outdoor de la Ledlenser stabilește noi standarde în segmentul lanternelor și frontalelor. Cu ajutorul acestor produse, excursioniștii, alpiniștii, schiorii, runnerii, pescarii și vânătorii pot profita de mai mult timp pentru a-și perfecționa pasiunile. Intensitate a luminii de la 600 la 3000 de lumeni, filtre de schimb de diverse culori și funcție de încărcare rapidă – această serie de produse oferă lanterne pentru nevoile fiecăruia.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați: https://www.arw.ro/led-lenser/

 

Ledlenser

 

 

 

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.