Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Caprior femela, Cerbul comun (femela si vitel), Cerbul lopatar(femela si vitel), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Iepurele de camp, Iepurele de vizuina, Jderul, Mistretul, Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara (pana pe 20 ian), Garlita mare (pana pe 20 ian), Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
 
 
Pulsar Quantum Lite – camera cu termoviziune populara
1983 vizualizări

Inainte de lansarea seriei de camere cu termoviziune Helion, predecesorul său,  gama Quantum - a fost in topul termoviziunilor civile  și a avut un preț in consecinta. Spre meritul celor de la Pulsar, nu au aruncat modelul vechi ci au modificat lentila si reasamblat modelul scazand pretul drastic facand o camera cu termoviziunea de calitate, o alternative reala pentru multi.

Quantum Lite oferă același senzor (384 x 288) ca seria Helion XQF, dar nu pot concura  în claritate a imaginii sau in caracteristici precum conectivitate Wifi și înregistrare încorporată.

Spunând acestea, Quantum Lite este aproximativ 3000 lei  mai ieftin decât cel mai ieftin model Helion si cu 13000 lei decat modelul de varf Helion XP50. La 6500 lei modelul XQ23V si  6900 lei modelul XQ30V, este o punte de legătură între cine poate și cine nu poate adăuga o termoviziune la arsenalul lor.

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.