Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Capriorul mascul, Sacalul, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana, Stancuta (din 15 iulie).

 
 
Publicitate
 
 
 
Pulsar Quantum Lite – camera cu termoviziune populara
2238 vizualizări

Inainte de lansarea seriei de camere cu termoviziune Helion, predecesorul său,  gama Quantum - a fost in topul termoviziunilor civile  și a avut un preț in consecinta. Spre meritul celor de la Pulsar, nu au aruncat modelul vechi ci au modificat lentila si reasamblat modelul scazand pretul drastic facand o camera cu termoviziunea de calitate, o alternative reala pentru multi.

Quantum Lite oferă același senzor (384 x 288) ca seria Helion XQF, dar nu pot concura  în claritate a imaginii sau in caracteristici precum conectivitate Wifi și înregistrare încorporată.

Spunând acestea, Quantum Lite este aproximativ 3000 lei  mai ieftin decât cel mai ieftin model Helion si cu 13000 lei decat modelul de varf Helion XP50. La 6500 lei modelul XQ23V si  6900 lei modelul XQ30V, este o punte de legătură între cine poate și cine nu poate adăuga o termoviziune la arsenalul lor.

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.