Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Capriorul mascul, Sacalul, Vulpea.

-Pasari: Cioara griva, Cotofana, Stancuta (din 15 iulie).

 
 
Publicitate
 
 
 

Caini de vanatoareCainii de vanatoare reprezinta un vechi si fidel prieten al tuturor generatiilor trecute, prezente si speram noi, viitoare de vanatori. O prezentare a principalelor rase de caini de vanatoare standardizate si legiferate pentru vanatoare in Romania nu putea lipsi din acest site.

 

Asa cum bine stim, exista mai multe rase de caini de vinatoare, clasificate dupa caracteristicile lor si tipul de vinatoare la care sunt folositi: prepelicari continentali sau insulari, scotocitori (spanieli), hartuitori, copoi, aportori (retrieveri), limieri.

 

Alegeti din meniul de sus fie o prezentare a rasei pe care o doriti pentru vinatoare, fie articole despre dresaj, educatie, aptitudini, comportament s.a.m.d. ale cainilor dumneavoastra de vanatoare. Un ghid complet despre cainii de vanatoare folositi in Romania si multe amanunte despre rase rare in tara noastra.

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '='', SUBSTRING(content, 1, 600), lead) AS lead, if(lead='', 0, 1) AS is_lead_set' at line 1