Publicitate
 
Subiecte noi pe forum
 
   
 
Sezonul de vânătoare
 
 

-Mamifere: Bizamul, Caprior femela, Cerbul comun (femela si vitel), Cerbul lopatar(femela si vitel), Cainele enot, Dihorul comun, Hermelina, Iepurele de camp, Iepurele de vizuina, Jderul, Mistretul, Nevastuica, Sacalul, Viezurele, Vulpea.

-Pasari: Becatina comuna, Cioara griva, Cioara de semanatura, Cocosar, Cormoranul mare, Cotofana, Fazanul, Ferestrasul mare, Ferestrasul motat, Gaita, Gainusa de balta, Gasca de vara (pana pe 20 ian), Garlita mare (pana pe 20 ian), Graurul, Gugustiucul, Lisita, Porumbelul gulerat, Porumbelul de scorbura, Rata mare, Rata mica, Rata fluieratoare, Rata cu cap castaniu, Rata motata, Rata sunatoare, Rata lingurar, Rata sulitar, Rata caraitoare, Rata cu cap negru, Sitarul de padure, Sitarul de mal, Stancuta, Sturzul de vasc, Sturzul cantator, Sturzul viilor, Turturica.

 
 
Publicitate
 
 
 

Caini de vanatoareCainii de vanatoare reprezinta un vechi si fidel prieten al tuturor generatiilor trecute, prezente si speram noi, viitoare de vanatori. O prezentare a principalelor rase de caini de vanatoare standardizate si legiferate pentru vanatoare in Romania nu putea lipsi din acest site.

 

Asa cum bine stim, exista mai multe rase de caini de vinatoare, clasificate dupa caracteristicile lor si tipul de vinatoare la care sunt folositi: prepelicari continentali sau insulari, scotocitori (spanieli), hartuitori, copoi, aportori (retrieveri), limieri.

 

Alegeti din meniul de sus fie o prezentare a rasei pe care o doriti pentru vinatoare, fie articole despre dresaj, educatie, aptitudini, comportament s.a.m.d. ale cainilor dumneavoastra de vanatoare. Un ghid complet despre cainii de vanatoare folositi in Romania si multe amanunte despre rase rare in tara noastra.

 
© 2002-2021. Drepturile de proprietate asupra tuturor informaţiilor (texte, imagini, clipuri) de pe acest site aparţin Vinatorul.ro,
exceptând cazurile în care se specifică altfel. Reproducerea acestor informaţii fără permisiunea reprezentanţilor Vinătorul.ro constituie infracţiune.
Design by Brand Factory.