| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
EXPO CAC PITESTI 26 09 2009Moderator: mialxx
5 mesaje • Pagina 1 din 1
EXPO CAC PITESTI 26 09 2009Sambata expozitie CAC la Pitesti. Sant prezenti si forumisti?
Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: EXPO CAC PITESTI 26 09 2009Tocmai ne-am intors de la CAC Pitesti. Ne dezmortim putin si postam.
Re: EXPO CAC PITESTI 26 09 2009Astazi am fost prezent la C.A.C. Pitesti. Initial am dorit sa particip cu doi caini , Anita si Dragon dar din motive independente de mine nu am mai putut participa cu Anita si m-am prezentat numai cu Dragon. Cu toate ca am plecat cu inima indoita deoarece eu tineam neaparat sa merg cu Anita pana la urma a fost o adevarata satisfactie pentru mine si acum pot spune ca sa indreptat un lucru asupra caruia a planat o urma de suspiciune cu aproximativ o luma in urma. Astazi pot spune ca sa facut dreptate si tocmai de aceea spun ca a fost o zi superba pentru mine cu toate ca nu incepuse asa de bine. La catalogarea acestei zile ca ,,superbe'' a mai contribuit in mare masura si intalnirea cu colegul Cristi_Drathaar un om in adevaratul sens al cuvantului. Cristi ma simt flatat ca te-am cunoscut si ca ma pot numara printre prietenii tai.Dar vorba multa ..... va las sa savurati pozele.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dupa parerea mea a fost o expo modesta. Era loc de mai bine. Cu cat imi cunosc prietenii mai bine...imi iubesc cainele mai mult !
Re: EXPO CAC PITESTI 26 09 2009la Arad e saptamana asta....vine vreun forumist?
cred ca o sa trec in una din zile...sa vad ce zice miltia
Re: EXPO CAC PITESTI 26 09 2009Dn. Sorin daca ati fost la arad , poze ? Stiu ca militia aduna probe nu se incurca .
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Caini de vanatoare - genetica , concursuri , canise , etc Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori |
Publicitate
|