Alin3006 scrie:Ei, sa speram ca la anul pun eu Lopatarul si tu CarpatinulSi vorba aia, se intalneste munte cu munte, dap'ai om cu om...
Asa sa fie cum zici!
Cerbul 2011
39 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Cerbul 2011
Asa sa fie cum zici!
Re: Cerbul 2011[quote="DART"]Aseară, 08.11.2011, am avut norocul și privilegiul să dobândesc acest tăuraș de lopătar (3-4 ani).
felicitari !
Re: Cerbul 2011
@vinatorul iscusit Multumesc!
Re: Cerbul 2011Felicitari Aline!
Mai rar mai găseşti în zonă aşa exemplar! Plin de nobleţe şi gândul de a-ţi schimba următorul obiectiv ţintind (şi ochind) spre un alt tip de vânat... DART, la mai mare! Nu-i rău deloc, eu anul trecut nu m-am ales decât cu un sulitar!
Re: Cerbul 2011Merci Liviu, ne vedem " acasa" la un pahar si o poveste. Drum bun, sa ne vedem sanatosi!
Re: Cerbul 2011Astazi am fost la o goana mixta, Mistreti si Cerbi...
Ciinii inca ierau in masininele gonasilor, cind aud 3 focuri undeva departe de mine... Dupa vrio 3 minute vad un cerb alergind la vrio 90 mt in spatele standurilor... primul foc intre cam jos.... al doilea in git... a ramas in foc. Am mai vazut 3 mistreti inspre standurile vecine.... Cel mai interesant a fost dupa ce s-a terminat goana... A venit un spaniol, care facuse primele 3 focuri, si a reclamat cerbul, care avea o rana in pulpa dreapta si picura ceva singe...... Dupa ce am citit foitza care ne-au dat-o dimineata, la inscriere, n-am avut ce face... I-am dat cerbul Nici n-am apucat sa fac poze.... Asta mi-a trimis-o un prieten.... ![]() Uploaded with ImageShack.us Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: Cerbul 2011Bravo Mariusica , felicitari , vad ca merge vanatoarea in Spania! Ma bucur sa te vad calare pe un cerb ,dar parca prea lai calarit, totusi
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Cerbul 2011Pai cum a fost ultimul am vrut s-a fiu sigur ca nu-mi scapa!
39 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2