Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 23 Mai 2024, 16:10
|
|
|
Nu exista vanator care sa nu vrea sa si guste din bucate . Retetele sunt diverse , una mai gustoasa ca alta , de aceea va invitam sa ne impartasiti din experienta Dvs culinara .
Moderatori: mialxx, popaliviu
de gabi_79 pe 28 Noi 2009, 16:02
Buna ziua,
am primit ieri de la un prieten una bucata laba de urs(impuscat de el acum trei zile). Cum as putea sa o pregatesc.Ma gandeam sa o fac la cuptor....
Cu stima
-
gabi_79
-
- Mesaje: 18
- Membru din: 11 Sep 2009, 11:02
de Madalin pe 28 Noi 2009, 16:41
Nu stiu acum ce gusturi ai tu,dar parerea mea este ca o sa arunci laba de urs cu tot cu cuptor ...Am incercat si eu acum un an sa fac la ceaun si am aruncat si ceaunul de ce mirosea.
-
Madalin
- Membru activ
-
- Mesaje: 113
- Membru din: 22 Feb 2008, 11:41
- Locaţie: Ploiesti
-
de gabi_79 pe 28 Noi 2009, 17:41
mda... nu stiu ce sa zic... eu am mai mancat de vreo 3-4 ori dar pregatita la restaurant nu zic unde ca nu e voie dar a fost super.
-
gabi_79
-
- Mesaje: 18
- Membru din: 11 Sep 2009, 11:02
de a stancescu pe 28 Noi 2009, 18:50
Asa se dau cadourile, ce e mai bun, o laba, o ureche.
-
a stancescu
- Nou membru
-
- Mesaje: 29
- Membru din: 28 Sep 2009, 12:40
de Cristi pe 28 Noi 2009, 21:23
The golden rule of history is those with the weapons make the rules. www.anda.com.ro
-
Cristi
- Veteran
-
- Mesaje: 2689
- Membru din: 09 Mar 2004, 11:03
de Avenger pe 30 Noi 2009, 11:06
Fara suparare, dar ca sa prepari laba de urs trebuie sa fii profesionist intre-ale bucatariei. Din cate am inteles de la cei care au mai facut, trebuie marinata macar 10 zile sau fezandata direct in blana Eu zic sa nu te complici,vorbeste pe la poiana Brasov si vinde-o pe la vreun restaurant
-
Avenger
- Nou membru
-
- Mesaje: 39
- Membru din: 06 Aug 2009, 18:58
de gabi_79 pe 30 Noi 2009, 13:13
multumesc pentru sfaturi Cristi,acolo am mancat si eu si recomand sa va duceti..
Cu stima
-
gabi_79
-
- Mesaje: 18
- Membru din: 11 Sep 2009, 11:02
de drag pe 03 Mai 2014, 20:12
Povesti de babe bete cu 10 zile si mirosuri neplacute. O fierbi jumatate de ora, o spumezi, arunci apa, mai faci inca o data miscarea cu apa si pe urma o fierbi 2 ore sub presiune sau 4 ore in oala normala cu un morcov, doua cepe,dafin, ghimbir, sare, piper si un pic de telina. Intre timp tragi doua cepe si cativa catei de usturoi in tigaie cu un pic de ulei de masline, doi ardei rosii taiati mari, 4 cartofi taiati f marunt, maxim cuburi de 1 cm, un suc de rosii si 2 ardei iuti. Lasi sa fiarba cam 30 minete, completezi cu apa de la laba. Pui laba si morcovul taiat cubulete, mai dai un clocot de 30 minute, la final pui o conserva mica de mazare fiarta si cativa catei de usturoi, busuioc, marar, putin chimen si opresti focul.
Dragos Harjoaba
-
drag
- Membru activ
-
- Mesaje: 66
- Membru din: 15 Aug 2006, 12:24
- Locaţie: bistrita
-
de acsph pe 05 Mai 2014, 20:29
Muget,deci exist !
-
acsph
- Veteran
-
- Mesaje: 689
- Membru din: 21 Sep 2012, 10:03
- Locaţie: Ploiesti
-
Înapoi la Retete culinare vanatoresti
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România
|
|