| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Merkel 201 E 12/70 BockModerator: liviur
3 mesaje • Pagina 1 din 1
Merkel 201 E 12/70 BockSalutare la toată lumea. Am rezervat aceasta arma si urmează undeva la începutul lunii Martie sa merg sa o testez, pt ca atunci se deschide poligonul in care fac testele magazinul respectiv. Dorința mea este sa aud ceva păreri de la cei de pe acest forum care cunosc aceasta arma. Cu respect!
Re: Merkel 201 E 12/70 BockArma de legenda, o ,,bunaciune'' la care multi au jinduit. Daca arma se prezinta in conditii foarte bune, atunci vorba celor de la M&G: Baga-te pe ea.
Uite si cateva pareri in cele doua pagini dedicate armelor Merkel. viewtopic.php?f=5&t=771 viewtopic.php?f=5&t=771&start=30 Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Merkel 201 E 12/70 BockArma e aproape noua, se vede pe ea ca nu-i folosita. Si se potriveste perfect la structura corpului meu. Acum urmeaza sa trag citeva focuri cu ea, dar mai am de asteptat pina la inceputul lunii martie.
Cu respect.
3 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vanatoare lise Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori |
Publicitate
|