| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
AccizaModeratori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B
13 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: Acciza
asa si?
Re: Accizasi a scazut pretul la armele de vanatoare, nu e bine ?
Si cu arma la spinare, incetisor pe carare
Re: AccizaSe stie ca acciza era de 100%, din Decembrie 2009 au scazut pretul armelor destul de semnificativ (cine a mers prin magazinele de vanatoare a vazut), hai ....catare plina ca si asa armele sunt scumpe
Re: Accizapersonal man afecteaza cu - 100Eur, in rest e la fel
Sigur ca este bine! Sa vedem care e strategia de acum in colo.
Re: AccizaImpozit pe armă (similar ..etc.) La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Accizaa mea e 1950 deci un praf de bani
Re: AccizaOricum se pare ca nu vom avea viata usoara cu fiscalitatea in Romania, dar nu avem ce face mergem inainte.
Re: AccizaAu pus astia taxe pe orice.
Mai au sa puna taxa pe sex. Sa vad atunci cum calculeaza taxa. Cred ca se va folosi contor. Este posibil sa fim nevoiti a declara timpul efectiv de friky friky. Ne ducem frumos la fisc si spunem: luna aceasta doua ore, luna viitoare am convenit cu sotia sa mai reducem, ca este criza Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: AccizaScuze daca postarea de mai sus este nepotrivita dar alesii poporului au intrecut orice limita a bunului simt.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: AccizaEuroparlamentarul Mircea Paşcu a numit-o " taxă pe fericire " La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Accizae adevarat ca s- scos si e foarte tare frate ...adica acuma nu mai trebuie sa te chinui sa aduci o arma mai buna de afara ca aici e acelasi pret. ieri am vazut lista d preturi pe 2010 de la arow int. si nu imi vine sa cred.carabine blaser=1800. benelli=1200. euro.(etc) si ai garantie ai tot nu te mai chinui cu unu si cu altu.poate se ieftineste si munitia ca neam scos. alles gute la toata lumea !
Re: AccizaSa speram ca ramane asa si nu ne trezim ca inventeaza o alta taxa;incet, incet cred ca devenim paranoici sau nu?Va salut!
13 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori |
Publicitate
|