Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 20 Oct 2025, 03:45

Sako 85 Bavarian pt stangaci

Forum dedicat discutiilor de interes general , cu specific vanatoresc , deschis tuturor iubitorilor si practicantilor acestei nobile arte . Va stam la dispozitie 24/24 ore !

Moderatori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B

Sako 85 Bavarian pt stangaci

Mesajde Chili pe 01 Feb 2016, 09:24

Salutare tuturor forumistilor,
Sunt nou pe acest forum insa ca si vanator am vreo 7 ani (nici mult nici putini)parerea mea :) .
M-am saturat de lisa (desi am facut destula treaba cu ea) si doresc sa-mi achizitionez o carabina, insa din nefericire sunt stangaci si practic nu am prea multe variante.Dupa multe cautari am ajuns "singur" la concluzia ca o carabina Sako 85 Bavarian in cal 30.06 ar fii cea mai potrivita(singurul lucru care nu imi place la aceasta carabina este faptul ca teava nu este de 60 cm ci doar de 57 cm).Daca cineva dintre dvs, detineti aceasta carabina in acest calibru poate imi puteti impartasii si mie cum se comporta cu adevarat in teren deoarece pretul acesteia nu este tocmai mic.Am mai gasit si alte marci precum X Bolt,Roessler Titan 6,Tikka T3 Hunter.
Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsurile dvs.
Chili

Re: Sako 85 Bavarian pt stangaci

Mesajde radubichis pe 01 Feb 2016, 10:12

Chili scrie:Salutare tuturor forumistilor,
Sunt nou pe acest forum insa ca si vanator am vreo 7 ani (nici mult nici putini)parerea mea :) .
M-am saturat de lisa (desi am facut destula treaba cu ea) si doresc sa-mi achizitionez o carabina, insa din nefericire sunt stangaci si practic nu am prea multe variante.Dupa multe cautari am ajuns "singur" la concluzia ca o carabina Sako 85 Bavarian in cal 30.06 ar fii cea mai potrivita(singurul lucru care nu imi place la aceasta carabina este faptul ca teava nu este de 60 cm ci doar de 57 cm).Daca cineva dintre dvs, detineti aceasta carabina in acest calibru poate imi puteti impartasii si mie cum se comporta cu adevarat in teren deoarece pretul acesteia nu este tocmai mic.Am mai gasit si alte marci precum X Bolt,Roessler Titan 6,Tikka T3 Hunter.
Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsurile dvs.

Cred ca Tikka ar fi alegerea ideala
radubichis
Veteran

Locaţie: Hunedoara

Mesajde pipabh pe 01 Feb 2016, 16:00

Eu am arma in alt calibru 300 wm si pot spune ca este o arma superba din toate punctele de vedere. Super multumit si incantat de ea. Cred ca 3-5 cm nu ar trebui sa te incurce in alegere. Succes.
pipabh
Veteran

Mesajde violiv pe 01 Feb 2016, 23:21

Bine ai venit printre noi!

De departe se recunoaste vanatorul roman, cu bolile si tarele lui - teava cat mai lunga e una dintre cele mai intalnite, pe langa 16 trage mai departe ca 12. :-t

Daca era important ca teava sa aiba 60 cm atunci sa fii sigur ca atata ar fi avut.
Daca-ti permiti arma atunci ia-o linistit, e una din cele mai bine facute posibil. Si eu am una, cu pat sintetic si un pic alt calibru.
violiv
Veteran

Locaţie: Constanta

Mesajde Chili pe 02 Feb 2016, 08:43

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.O sa revin si cu niste foto dupa ce o sa o cumpar.
Chili

Mesajde vwaudi pe 13 Mai 2018, 18:12

Salutare! As fi curios sa stiu daca ai mai cumparat arma si cum se comporta. Sunt exact in situatia ta: stangaci in cautare de carabina.
Beretta Silver Pigeon I 12/76
Rößler Titan 6 300 Win Mag
Baikal IZH 18 MH 223
vwaudi

Locaţie: Iasi

Înapoi la Vanatoare discutii generale