| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cupa Romaniei talere 11-12.09Moderator: liviur
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Cupa Romaniei talere 11-12.09La poligonul Baneasa incepe maine de la ora 9 Cupa Romaniei la skeet si trap. Va fi interesant, la skeet au venit toti sportivii din lotul olimpic. Va asteptam sa faceti galerie
Re: Cupa Romaniei talere 11-12.09Sa vedem. Poate asa o juma de ora.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cupa Romaniei talere 11-12.09Ma bucur ca incep sa fie mediatizate cat de cat astfel de evenimente. Nu stiu daca voi ajunge dar ar fi frumos sa avem de la cineva cateva poze.
Catare plina
Re: Cupa Romaniei talere 11-12.09Super...maine chiar voiam sa merg pana la Bucuresti...imi da si mie cineva adresa poligonului? Nu cunosc zona. Tot maine la Romaero Baneasa are loc targul de pescuit si vanatoare...ar trebuie sa fie interesant. Abia astept
Membru ANDA
Re: Cupa Romaniei talere 11-12.09He he ...acum am vazut... http://www.superpescar.ro/targ/galerie- ... mavara.php
Poza din randul 3, coloana 3 ...eu sunt pozat cu mistretul...si sapca am castigat-o la un concurs de tragere de la targ..foarte reusit Membru ANDA
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Poligoane , concursuri de tir , samd Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori |
Publicitate
|