Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 21 Noi 2019, 10:39

Reguli de utilizare ale acestui Forum

Va rugam insistent sa cititi regulile de utilizare ale acestui Forum. Forumul este public dar este legiferat de citeva reguli a caror cunoastere este obligatorie pentru orice utilizator .

Reguli de utilizare ale acestui Forum

Mesajde valpangica pe 26 Sep 2007, 16:14

Regulile de utilizare ale acestui Forum

1. Nu este permis nici unui utilizator sa-si plaseze linkuri catre alte situri de profil , in semnatura, decat cu acordul administratiei forumului.

2. Nu utilizati in postarile Dvs linkuri catre siteuri comerciale . Un site comercial este descris ca fiind un web - site care se ocupa cu vinzarea sau promovarea articolelor de "outdoor" pe teritoriul Romaniei . Permitem referinte catre situri similare din strainatate si situri cu profil educational , ale societatii civile sau al institutiilor statului roman , cu competente legale in acest domeniu de activitate.

3. Administratia incurajeaza contributia Dvs la acest Forum dar pe de alta parte descurajeaza reclama in cont propriu . Incurajam si punem spatiu la dispozitie pentru societatile care doresc sa-si promoveze produsele prin intermediul acestui site , urmare unei intelegeri cu administratia si
incurajam prezentarea noutatilor in gama de produse a acestor societati , pentru ca utilizatorii nostri sa fie pe deplin informati . Incurajam prezentarea unor opinii legate de orice produs de pe piata , atita timp cit nu se fac referiri clare ( linkuri , telefoane , adrese de mail ) catre acesta sau un magazin real sau virtual care il comercializeaza .

4. Nu suntem interesati sa citim postari legate de lupte , dispute , certuri , anunturi publicitate neautorizate , barfe , samd

5. Am facut o intelegere cu vechii membrii

- procedeaza in asa fel incit oricine se inscrie aici sa aiba un istoric curat . Indiferent de ce a scris sau in ce dispute a intrat pe alte situri , noi vom cuantifica numai activitatea lui pe acest Forum . Pentru ca noi nu moderam si alte forumuri de profil , dorim sa putem judeca colegii nostri numai prin prisma contributiei lor pe acest forum .
- nu vom permite ca eventualele discutii si lupte pe care un utilizator al nostru le-a avut pe alte forumuri sa fie mutate aici . Nu discutati despre alte situri sau forumuri de profil . Nu ne plac razboaiele si nici nu le dorim . Discutiile trebuie sa fie focalizate pe subiectele postate aici si nu in alta parte , in Internet . Pe scurt nu vom permite discutii aici , despre ce se intimpla pe alte situri !

6. Sectiunea de vinzari - cumparari nu este o sectiune lipsita de reguli ! Este permis fiecarui utilizator un singur anunt , fara comentarii , care va fi
valabil timp de 45 zile . Dupa acest interval anuntul va fi sters de catre moderatorii forumului . Anuntul va cuprinde obligatoriu numele complet si telefonul celui care isi anunta intentia de a cumpara / vinde un produs .
Nici unui utilizator nu este permis sa posteze in sectiunea de vanzari daca nu are cel putin 5 postari pe acest forum in care sa demonstreze ca este un membru fidel si interesat de intentiile acestui forum! Nu dorim membrii care nu aduc un plus acestui forum! Sunt destule site-uri de comercializare pe care se poate posta. In caz contrar si pentru postari care doar apar pentru a ajunge la limita de postari pentru vanzari, membrii vor fi banati si postarile sterse!

7. Moderarea postarilor nu se face pentru ca vechii nostri membrii nu au si alta preocupare ! Trebuie ca toti userii sa inteleaga ca o moderare a unei postari a fost facuta pe baza unor considerente care tin de politica sitului si nu pot fi contestate . Nu insistati in a va exprima punctul de vedere cu privire la o eventuala nedreptate pe care a-ti suferit-o ! Decizia moderatorului este litera de lege .

8. Chiar daca admnistratorul si moderatorii acestui Forum vor actiona permanent pentru a sterge sau modifica orice postari in afara topicului , trebuie stiut ca este imposibila vizionarea tuturor postarilor . De aceea toti vizitatorii nostri trebuie sa ia nota ca cele scrise aici nu sunt o pozitie oficiala a proprietarului , administratorului sau moderatorilor acestuiForum si acestia nu pot fi facuti raspunzatori pentru aceaste postari.

9. Utilizatorii nostri trebuie sa inteleaga ca nu pot posta mesaje cu caracter abuziv , obscen , vulgar , amenintator , rasist , xenofob , cu orientare sexuala sau orice fel de material care contravine legilor in vigoare,cat si normelor de buna conduita . In acest caz autorii vor fi sub amenintarea unui ban permanent sau temporar , depinzind de frecventa unor postari de acest gen . Administratorul forumului isi rezerva dreptul de a bana fara avertisment orice utilizator care incalca prevederile de mai sus.

10. Toate postarile trebuiesc scrise in limba romana . Orice altfel de postari vor fi sterse , cu exceptia topicurilor care s-au constituit de la inceput pentru membrii nostri din strainatate .

11. Ghid referitor la copyright

- cind se posteaza articole , pasaje , traduceri , poze , etc din articole publicate in media , este nevoie sa mentionati urmatoarele :
1. din alte situri - adaugati adresa URL a acelui site
2. din carti - mentionati titulul cartii , autorul si editura care a publicat cartea
3. scanari din carti , reviste , etc - folositi aceleasi reguli ca la articole
4. poze din colectia personala - mentionati public conditiile de folosire a acelor imagini

12. Odata cu completarea formularului de inscriere trebuie sa asteptati intre 24-72 ore pentru activarea si verificarea contului Dvs . Ne cerem scuze pentru acest inconvenint dar suntem sub presiunea spamerilor . Nu incercati creearea mai multor conturi pina nu luati legatura cu administratorul Forumului .

13. Deciziile in ceea ce priveste banarile si excluderile de membrii se vor lua de catre moderatori in legatura cu administratia si vor fi definitive . Nu se accepta apeluri pe o decizie stabilita .
14. Toti cei a caror activitate pe forum se va limita la a contesta postarile altora, implicarea in dispute fatise sau mascate, proteste fata de diferite decizii ale administratiei forumului sau care pur si simplu nu aduc valoare in nici un fel acestui forum pot pierde in orice moment calitatea de membru. Decizia apartine administratiei forumului
15. Din momentul in care ati devenit membru inregistrat, va rugam sa luati cunostiinta de faptul ca tot ceea ce ati postat pe acest forum ( comentarii, imagini etc ) devine proprietatea de drept a http://www.vinatorul.ro si ramane la latitudinea administratiei daca odata cu pierderea calitatii de membru postarile Dvs raman sau vor fi sterse.

Va multumim!
Echipa http://www.vinatorul.ro
valpangica
Site Admin
 
Mesaje: 1203
Membru din: 03 Ian 2004, 14:45
Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Reguli de utilizare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori

Publicitate