| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
browning x - bolt 300wm (sight) sau winchester classic m70 3Moderator: liviur
6 mesaje • Pagina 1 din 1
browning x - bolt 300wm (sight) sau winchester classic m70 3care dintre cele doua enumerate in titlu postarii este mai buna .Pe care mi-o recomandati
Re: browning x - bolt 300wm (sight) sau winchester classic m70 3X-bolt. Nivelul finisajelor este mult peste cel oferit de Winchester.
... and you’ll know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee...
Re: browning x - bolt 300wm (sight) sau winchester classic m70 3Winchester M 70 Clasic.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: browning x - bolt 300wm (sight) sau winchester classic m70 3Pana la urma cred ca este si o chestiune de gust si depinde si de "nivelul de echipare"(daca-mi permiteti expresia); La fel la fel cum unora le plac cele compozite iar altii prefera lemnul clasic; si asta ptr ca una este sa iei un Xbolt Stainless stalker spre ex. si alta e sa iei un M70 Super Grade. Chiar daca exista multe pareri care inclina spre o usoara superioritate a lui Xbolt, eu unul as lua M70 ptr ca mi se pare o arma clasica si ptr ca ... deja am compozite
RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: browning x - bolt 300wm (sight) sau winchester classic m70 3Cate bordeie atatea obiceie ... si tot atatea pareri.
X-Bolt am avut, M-70 am tot testat. Dupa mine M-70 este un pic deasupra ca arma si nu mi s-a parut deloc sa fie sub Browning ca nivel de finisare.
Re: browning x - bolt 300wm (sight) sau winchester classic m70 3Am un winchester m70 si am fost si sunt multumit din prima zi in care am folosit-o.E de nota 10 iar finisajul e ok.
Trebuie sa strângi pietrele ce ţi se aruncă; sunt începutul unui piedestal. (Hector Berlioz)
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Arme de vinatoare cu glont Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori |
Publicitate
|